Facebook Pixel "Κόλαση" στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο - Αυτός έκανε τον "χαμό" στο Ισραήλ!
Μπάσκετ
| 2017-04-06 23:34:00

"Κόλαση" στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο - Αυτός έκανε τον "χαμό" στο Ισραήλ!

"Κόλαση" στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο - Αυτός έκανε τον "χαμό" στο Ισραήλ!

Το Τριφύλλι με δύο διαφορετικά πρόσωπα έκανε πάρτι με τη Μακάμπι και τώρα… φουλάρει για το F4. Ο παίκτης-κλειδί και το μεγάλο «όπλο» που θα έχει στα πλέι οφ!
 

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του, γκαζώνοντας στο δεύτερο ημίχρονο και μετατρέποντας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μακάμπι σε περίπατο.
Οι “πράσινοι” μπήκαν στο παρκέ, θεωρώντας ότι θα κερδίσουν χωρίς να πιεστούν. Η Μακάμπι, όμως, δεν είχε να χάσει κάτι, έκανε το ελεύθερό της παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε να προηγείται με 10 πόντους.

Στην επανάληψη, όμως, άλλαξε άρδην το σκηνικό. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε τσιπάκι στα αποδυτήρια και αποφάσισε να παίξει έτσι, όπως έπρεπε να παίξει από την αρχή. Ο Πασκουάλ προφανώς και «κατσάδιασε» τους παίκτες του για τη χαλαρότητα και τα λάθη τους στο πρώτο 20λεπτο, τους εξήγησε πως πρέπει να νικήσουν για να μην μπλέξουν σε σενάρια και έτσι κατάφερε να τους… επαναφέρει και με το παραπάνω!

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας έγινε πιεστικός στην άμυνα και στην επίθεση, ωστόσο εκείνος που “καθάρισε” ήταν ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικάνος γκαρντ άλλαξε το ρυθμό του παιχνιδιού. Έβαλε μπόλικα προσωπικά καλάθια και την ίδια ώρα παρέσυρε τους συμπαίκτες του!
Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα πολύ γρήγορα ο Παναθηναϊκός να γίνει το αφεντικό του παιχνιδιού και να μη κοιτάξει ξανά πίσω του.

Έτσι λοιπόν, το Τριφύλλι έκλεισε πετυχημένα την κανονική περίοδο, αφού μέχρι πρότινος το πλεονέκτημα της έδρας φάνταζε κάτι πολύ δύσκολο, ενώ μερικοί έλεγαν ότι μπορεί να αποκλειστεί κιόλας!

Τώρα, έχοντας το αβαντάζ της έδρας, είναι φαβορί για να πάει στο φάιναλ-φορ της Πόλης. Το ΟΑΚΑ είναι ένα τεράστιο όπλο για τους “πράσινους”, εκεί, όπου φέτος έχουν χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags