Facebook Pixel Απίστευτο! Ελληνίδα πορνοστάρ μπαίνει στο Survivor (ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-04-07 09:20:00

Απίστευτο! Ελληνίδα πορνοστάρ μπαίνει στο Survivor (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο! Ελληνίδα πορνοστάρ μπαίνει στο Survivor (ΦΩΤΟ)

Δείτε ποια είναι και πότε θα μπει στο παιχνίδι!

Στην εφημερίδα «Espresso» μίλησε η Μαρία Αλεξάνδρου και έκανε την αποκάλυψη για την πρόταση που δέχθηκε από το ΣΚΑΪ για να συμμετάσχει στο δεύτερο Survivor!

«Πριν από τρεις ημέρες άνθρωπος από την παραγωγή του ΣΚΑΪ επικοινώνησε μαζί μου και μου έκανε την πρόταση να λάβω μέρος στο Survivor μαζί με τον σύντροφό μου. Τα χρήματα που μας πρότειναν ήταν ιδιαίτερα καλά και είπαμε αμέσως το "ναι". Μας ενημέρωσαν να φτιάξουμε βαλίτσες και να είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο», είπε αρχικά!

Η πρώην πρωταγωνίστρια της Sirina αποκάλυψε: «Μαζί μου θα είναι επίσης η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Γιώργος Μανίκας και ο σύντροφός μου Χάρης Χριστοφοράκος. Είμαι αποφασισμένη να κάνω τον ανδρικό πληθυσμό να αναστενάξει».

Για τον στόχο της:«Θα κάνω τους άντρες συμπαίκτες μου, αλλά και τους τηλεθεατές να αναστενάξουν. Οι τηλεθεάσεις θα φτάσουν στα ύψη. Μου αρέσει πολύ να προκαλώ, γι΄ αυτό στη βαλίτσα μου θα βάλω μόνο sexy μαγιό, εσώρουχα και λίγα μπλουζάκια για τα βράδια. Σκοπός μου είναι να ζήσω την εμπειρία, να πάω και να κερδίσω. Αν δεν περνάω καλά, θα τα μαζέψω και θα φύγω. Δεν θα σκάσω κιόλας».

Μάλιστα είναι πιθανό να μην βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον σύντροφό της: «Μάλλον θα μας βάλουν σε αντίπαλες ομάδες, αλλά και μόνο που θα τον βλέπω θα ανεβαίνει η ψυχολογία μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags