Facebook Pixel «Δεν καίγεται για Ελλάδα ο Χριστοφή»...
| 2017-04-07 11:20:00

«Δεν καίγεται για Ελλάδα ο Χριστοφή»...

«Δεν καίγεται για Ελλάδα ο Χριστοφή»...

Διαβάστε τι λένε στην Κύπρο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον εξτρέμ της Ομόνοιας...

Ο Κώστας Καλλής, ρεπόρτερ Ομόνοιας στη GoalNews, μίλησε στον Active 107.4 & 102.5 και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χριστοφή...

Αναλυτικά: «Τα ελλαδικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ζωηρά για τον Χριστοφή, παρά το γεγονός ότι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ποδοσφαίρισης δεν καίγεται για να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Αν υπάρξει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού ίσως το σκεφτεί για να αγωνιστεί στο ψηλότερο επίπεδο, όχι όμως στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήδη άρχισαν οι επαφές των δύο πλευρών και έγινε μία πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο. Υπάρχει καλή διάθεση για τελειώσει θετικά το θέμα και να υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον τριών χρόνων. Αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης. Οι συζητήσεις, προς το παρόν, είναι σε πρώιμο στάδιο. Η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο μέτρησε πολύ για τον Χριστοφή, αφού και ο ίδιος ευνοούσε την πρόσληψη του Κύπριο τεχνικού. Αν πάρει το τριετές συμβόλαιο και με τις σημερινές απολαβές (220.000-230.000 ευρώ), τότε αναμένεται να απαντήσει θετικά στην Ομόνοια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags