Facebook Pixel Ήρθε στην Ελλάδα το νέο VW Amarok
Άλλα Σπορ
| 2017-04-07 15:42:00

Ήρθε στην Ελλάδα το νέο VW Amarok

Ήρθε στην Ελλάδα το νέο VW Amarok

Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Amarok της VW.

Με νέο σχεδιασμό, υψηλά επίπεδα ασφάλειας και με νέο ισχυρό και οικονομικό 3λιτρο TDI V6 κινητήρα απόδοσης έως 224 ίππων το, νέο Αmarok αποτελεί την πιο ελκυστική πρόταση αγοράς στην κατηγορία του.

Αίσθηση προκαλούν μπροστά οι λεπτομέρειες από χρώμιο στη νέα μάσκα, ενώ στο πίσω τμήμα κυριαρχούν οριζόντιες και κάθετες γραμμές, με τα κόκκινα φωτιστικά σώματα να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο.

Το εσωτερικό έχει επανασχεδιαστεί και προσφέρει εργονομική σχεδίαση. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας, γεγονός που θυμίζει ένα πολυτελές SUV.

Υπάρχουν δύο κινητήρες που κινούν το μοντέλο. Ο ένας αποδίδει 204 ίππους, έχει μέγιστη ροπή 500Nm και μέση κατανάλωση 7,8 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Η επιτάχυνση από την στάση μέχρι και τα 100χλμ/ώρα έρχεται σε 9 δευτερόλεπτα. Για τον κινητήρα που αποδίδει 224 ίππους η μέγιστη ροπή είναι 550Nm, η μέση κατανάλωση είναι 7,8 λίτρα στα 100χλμ, ενώ η επιτάχυνση από 0-100χλμ/ώρα έρχεται σε 7,9 δευτερόλεπτα.

To νέο Amarok διατίθεται με μόνιμη τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων που χάρη στις μακρύτερες σχέσεις μειώνει τις στροφές και την κατανάλωση καυσίμου κατά τη διάρκεια της συνεχόμενης γρήγορης οδήγησης και διασφαλίζει έτσι χαμηλότερη επίπεδα θορύβου και εκπομπών C02.

Οι εκτός δρόμου δυνατότητες είναι μεγάλες, καθώς έχει 100% ικανότητα αναρρίχησης, αφού μπορεί να ανέβει σε πλαγιές με κλίση 45 μοιρών ακόμα και με 1 τόνο φορτίου. Το φαρδύ μεταξόνιό του διασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα, ενώ η μέγιστη γωνία προσέγγισης του νέου Amarok είναι 29.5° και η γωνία διαφυγής 18° ενώ μπορεί να διασχίσει υδάτινα εμπόδια έως μισό μέτρο.

Οι τιμές του νέου Αmarok 3.0l V6 4MOTION 8-AUTO ξεκινούν από τις 38.750 ευρώ.

Πηγή: Praktoreio-sport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags