Facebook Pixel Γυρίζει ο Τσιγκρίνσκι!
| 2017-04-08 13:15:00

Γυρίζει ο Τσιγκρίνσκι!

Γυρίζει ο Τσιγκρίνσκι!

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Κέρκυρα επιστρέφει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά τον τραυματισμό του.

Στην αποστολή για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την πρωινή προπόνηση στα Σπάτα. Σε αυτήν βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά τον τραυματισμό του, καθώς ο Ουκρανός στόπερ είχε μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τελευταία. Μάλιστα ο Τσιγκρίνσκι είχε μεταβεί μεσοβδόμαδα και στην Ιταλία για να πάρει έναν ειδικό νάρθηκα για το χέρι του.

Επίσης στην αποστολή επιστρέφει και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ εκτός μένουν οι τιμωρημένοι Αντρέ Σιμόες, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και Πέτρος Μάνταλος.

Φυσικά ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος θα απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες με ρήξη πρόσθιου χιαστού, καθώς και τον Ούγκο Αλμέιδα, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος επιθετικός έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags