Facebook Pixel Ξέσπασμα ρεπόρτερ ΠΑΟ: "Αν δεν τα δείξουν στον ΠΑΟΚ, πότε θα το κάνουν;" - "Αν ο Μπεργκ ξεφύγει πάλι, τότε..."!
| 2017-04-09 12:30:00

Ξέσπασμα ρεπόρτερ ΠΑΟ: "Αν δεν τα δείξουν στον ΠΑΟΚ, πότε θα το κάνουν;" - "Αν ο Μπεργκ ξεφύγει πάλι, τότε..."!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ξέσπασμα ρεπόρτερ ΠΑΟ: "Αν δεν τα δείξουν στον ΠΑΟΚ, πότε θα το κάνουν;" - "Αν ο Μπεργκ ξεφύγει πάλι, τότε..."!

Ο Μπάμπης Τσιμπίδας στον SportDog για το ντέρμπι της Τούμπας! Τί θα κάνει ο Παναθηναϊκός χωρίς Μπεργκ και από ποιον περιμένει πράγματα ο Ουζουνίδης.

Έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό θα δούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη δεν θα παίξουν Μπεργκ, Κουρμπέλης, Βιγιφάνιες, λόγω καρτών, ο Λουντ είναι τραυματίας και ο Λέτο αποκλείστηκε για να ξεκουραστεί. Και ποιοι είναι αυτοί που θα πάρουν την ομάδα πάνω τους σε μία καυτή έδρα όπως η Τούμπα; «Αυτοί που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, είναι οι αναπληρωματικοί», αναφέρει στον SportDog ο Μπάμπης Τσιμπίδας, ο οποίος ξεκαθαρίζει: «αν δεν δείξουν τώρα με τον ΠΑΟΚ, πως θα πείσουν τον προπονητή τους, ότι πρέπει να μείνουν;»

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού μίλησε στον σκύλο για την κορυφαία αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής, για την οποία παραδέχεται, ότι οι φιλοξενούμενοι δεν καίγονται και τόσο. «Δεν κρίνεται κάτι στο παιχνίδι, αυτό αποτυπώνεται από τις επιλογές του προπονητή», αναφέρει. Με τόσες ηχηρές απουσίες δεν είναι λίγοι όσοι αναρωτιούνται με ποια νοοτροπία θα μπει το «τριφύλλι» στο χορτάρι.

«Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να παίξει ποδόσφαιρο, δεν θα μπει σε λογική να αμυνθεί και να δώσει την κατοχή στον ΠΑΟΚ», απαντά ο δημοσιογράφος του Sport24 και της Live Sport, ο οποίος αποκάλυψε, από ποιον περιμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης πολλά πράγματα, όσον αφορά το σκοράρισμα δεδομένης της απουσίας του Σουηδού, σε μία συνέντευξη για το ντέρμπι που αξίζει να δώσετε προσοχή.

Τί κλίμα επικρατεί στον Παναθηναϊκό πριν το ματς της Τούμπας

«Είναι ένα κλίμα που θα το έλεγα χαλαρό, πριν από ένα ντέρμπι. Γιατί δεν κρίνεται κάτι στο παιχνίδι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το ματς των ημιτελικων. Καλώς ή κακώς αυτό αποτυπώνεται στις επιλογές του προπονητή αυτό. Δεν μπορεί να το αρνηθεί κάποιος. Αυτοί που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, είναι οι αναπληρωματικοί, οι οποίοι θα κληθούν να αγωνιστούν και πρέπει να δείξουν πράγματα. Δηλαδή, αν δεν δείξουν τώρα με τον ΠΑΟΚ και τις δύο αγωνιστικές που απομένουν για το πρωτάθλημα, πως θα πείσουν τον προπονητή τους, ότι πρέπει να είναι και στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν».

Ποιους περιμένουμε να δούμε στηνΤούμπα που δεν είχαν πάρει πριν χρόνο συμμετοχής;

«Ο πρώτος είναι ο Μολίνς. Είναι ένας παίκτης, για τον οποίο και οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι δεν έχουν εικόνα. Οι ρεπόρτερ μαθαίνουμεότι στις προπονήσεις πηγαίνει σχετικά καλά, αλλά εντάξει, πρέπει να το βγάλει και στο γήπεδο. Καμία δεν παίρνει έναν παίκτη μόνο για τις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα λίγο ως πολύ υπάρχει μία εικόνα. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Μπουμάλ, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο Χουχούμης, ο Μέστο. Όλοι τους ξέρουμε, τους ξέρει ο προπονητής και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Το θέμα είναι μήπως κάποιος από αυτούς μπορούν να δείξουν πράγματα, γιατί θα χρειαστούνε και στα πλέι οφ, όπου θα υπάρχει πολύ μικρό ροτέισον. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια, θα πρέπει να δείξουν στον Ουζουνίδη ποιον πρέπει να υπολογίζει περισσότερο».

Στην Τούμπα θα λείπει το βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού, ο Μπεργκ. Ποια λύση για το γκολ ετοιμάζει ο Ουζουνιδης;

«Το ποιος θα σκοράρει για τον Παναθηναϊκό, είναι ένα καλό ερώτημα. Ουσιαστικά ο «πρώτος» σκόρερ θα είναι ο Κλωναρίδης. Από αυτόν θα περιμένει περισσότερα πράγματα ο προπονητής».

Πως θα στήσει στην επίθεση την ομάδα;

«Στο 4-4-2 που παίζει, θα είναι ο Μολίνς στην κορυφή και από πίσω του ο Κλωναρίδης. Βλαχοδήμος και Μπουμάλ θα τοποθετηθούν στα πλάγια. Αυτοί οι δύο τελευταίοι δεν έχουν δείξει, ότι έχουν το γκολ».

Πως θα μπει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο, επιθετικά ή επιφυλακτικά;

«Ο Ουζουνίδης έχει έναν τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος δεν αλλάζει ανεξάρτητα ποιοι ποδοσφαιριστές παίζουν. Το είχαμε δει και τον Ιανουάριο, όταν ο Παναθηναϊκός είχε απουσίες. Θα προσπαθήσει να πρεσσάρει ψηλά τον ΠΑΟΚ και γιατί όχι, αφού οι περισσότεροι ξεκούραστοι είναι. Δεν έχει λόγο δηλαδή να παραπονεθεί κάποιος για κόπωση, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τη μπάλα και να βρει κάποιο κενό στην άμυνα του ΠΑΟΚ, για να πετύχει γκολ. Νομίζω, ότι ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να παίξει ποδόσφαιρο, δεν θα μπει σε λογική να αμυνθεί και να δώσει την κατοχή στον ΠΑΟΚ. Ο Ουζουνίδης θεωρεί, ότι κρατώντας ο Παναθηναϊκός τη μπάλα θα περιορίσει επιθετικά τον ΠΑΟΚ».

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είδαμε τον Μπεργκ να διαμαρτύρεται στον διαιτητή για πέναλτι, κάτι που ήρθε σε αντίθεση με την εντολή του Ουζουνίδη. Έγινε κάποια νέα σύσταση από τον προπονητή μετά το συγκεκριμένο ματς, ενόψει ΠΑΟΚ;

«Ήταν μία μεμονωμένη στιγμή έξαρσης, γιατί αν δούμε τον Μπεργκ από τον Ιανούριο και μετά, δεν έχει καμία σχέση με τον Μπεργκ του προηγούμενου εξαμήνου και της προηγούμενης σεζόν. Από άποψη διαμαρτυριών και νεύρων, νομίζω,ότι τώρα ο Σουηδός είναι πιο ήρεμος. Δεν έγινε κάποια παρατήρηση για μία φάση και μόνο. Ασφαλώς, αν γίνει κανόνας, δηλαδή, αν ο Μπεργκ αρχίσει και πάλι να ξεφεύγει, τότε ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής είναι εκεί, για να τον επαναφέρουν».

Τον διαιτητή Στυλιάρα που σφυρίζει το παιχνίδι της Τούμπας, πώς τον βλέπουν στον Παναθηναϊκό;

«Είναι γεγονός, ότι δεν επικρατεί ανησυχία, αλλά μία επιφυλακτικότητα. Παρακολουθούν τις εξελίξεις, γιατί λαμβάνουν στον Παναθηναϊκό κάποιες αντιδράσεις από τη Θεσσαλονίκη. Όχι από τον επίσημο ΠΑΟΚ, αλλά από τον περίγυρο, αναφορικά με το πως υποδέχτηκαν τη διαιτησία που είχε ο Παναθηναϊκός με τον Πανιώνιο. Δεν θεωρούν ότι μπορεί να επηρεαστεί ο Στυλιάρας από αυτό, αλλά όπως και να έχει υπάρχει μία επιφυλακτικότητα όσον αφορά αυτό το κομμάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags