Facebook Pixel Στη Λεωφόρο ο Σαββίδης με… εντολή Αλαφούζου!
| 2017-04-12 17:40:00

Στη Λεωφόρο ο Σαββίδης με… εντολή Αλαφούζου!

Στη Λεωφόρο ο Σαββίδης με… εντολή Αλαφούζου!

Διαβάστε τι συνέβη με τον Ιβάν Σαββίδη και ποια απόφαση πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος, λίγο πριν την σέντρα του πρώτου ημιτελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να απουσιάζει από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ φρόντισε για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία του ομολόγου του.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έδωσε εντολή να φιλοξενηθεί στην προεδρική σουίτα του γηπέδου της Λεωφόρου ο Ιβάν Σαββίδης, που είναι επικεφαλής της αποστολής του ΠΑΟΚ.

Πάντως ακόμη είναι άγνωστο αν ο κ. Σαββίδης θα παρακολουθήσει τελικά το ματς από την προεδρική σουίτα ή από κάποιο άλλο σημείο που θα αποφασιστεί μέχρι τη σέντρα.

Επίσης, όπως επίσης αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα», υπήρξε συζήτηση ανάμεσα στις δύο διοικήσεις για μεταφορά οπαδών των φιλοξενούμενων στους δύο ημιτελικούς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προχώρησε, καθώς οι συνθήκες ακόμη δεν έχουν ωριμάσει για συνύπαρξη οπαδών των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags