Facebook Pixel Γνωστός Παναθηναϊκός αποθεώνει Ουζουνίδη, "καρφώνει" Στραματσόνι!
| 2017-04-13 12:18:00

Γνωστός Παναθηναϊκός αποθεώνει Ουζουνίδη, "καρφώνει" Στραματσόνι!

Γνωστός Παναθηναϊκός αποθεώνει Ουζουνίδη, "καρφώνει" Στραματσόνι!

Παλιός άσος του Τριφυλλιού και... γνώριμος στο Κορωπί μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό των "πρασίνων" και άφησε αιχμές για τον Ιταλό προκατοχό του!

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και για τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Λεωνίδας Βόκολος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αφήνοντας αιχμές για τον προκάτοχό του στους πράσινους.

«Ο Μαρίνος είναι προπονητής με όλη τη σημασία της λέξης και το αποδεικνύει. Είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την ομάδα του και προσπαθεί να τη βελτιώσει σε όλα τα στοιχεία. Και το έχει πετύχει. Με το ίδιο ρόστερ βλέπετε όλοι την αλλαγή που έχει η ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου:

-για το χθεσινό παιχνίδι:
«Ήταν ένα ματς αντάξιο της δυναμικής και των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Ανέβασε ρυθμό και δημιούργησε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

-για την επιλογή του Ουζουνίδη να ξεκουράσει παίκτες στην Τούμπα:
«Ο Μαρίνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ομάδα. Είναι καλύτερος από τον οποιοδήποτε για να κρίνει τι χρειάζεται.. Είναι ένας προπονητής με όλη τη σημασία της λέξης και το αποδεικνύει. Ότι έβαλε εννέα παίκτες στην Τούμπα δεν είναι κατακριτέο. Και αυτοί παίκτες του Παναθηναϊκού είναι. Και πρέπει να δείξουν ότι μπορούν. Φυσικά όταν πρόκειται για εννέα παίκτες που δεν έχουν ρυθμό σαφώς και πρόκειται για ένα θέμα, όμως εάν δεν το έκανε τότε θα λέγαμε μετά ότι δεν ξεκούρασε παίκτες. Ο στόχος του ΠΑΟ τα πλέι-οφ και το Κύπελλο και για τη χρονική στιγμή αυτή, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το χθεσινό ήταν το σημαντικότερο» 

-για το ενδεχόμενο κούρασης στον Παναθηναϊκό:
«Δεν είναι εύκολο που ο Παναθηναϊκός βασίζεται σε μικρό αριθμό παικτών. Είναι λογικό να πρέπει να ξεκουραστούν οι παίκτες. Πρέπει να ξέρει και ο κόσμος ότι ο Μαρίνος δεν έχει καμία σχέση με τον εφετινό σχεδιασμό της ομάδας. Πιστεύω οτι ο Μαρίνος διαχειρίζεται την κατάσταση στον Παναθηναϊκό με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι προπονητής. Ο Μαρίνος είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την ομάδα του και προσπαθεί να βελτιώσει όλα τα στοιχεία της. Και το έχει πετύχει. Με το ίδιο ρόστερ βλέπετε όλοι την αλλαγή που έχει η ομάδα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags