Facebook Pixel Ασταμάτητος Ολυμπιακός! Μαρίν-Φιγκέιρας για πολλά Like, «σταυρώνουν» την ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-13 20:26:00

Ασταμάτητος Ολυμπιακός! Μαρίν-Φιγκέιρας για πολλά Like, «σταυρώνουν» την ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασταμάτητος Ολυμπιακός! Μαρίν-Φιγκέιρας για πολλά Like, «σταυρώνουν» την ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

O SportDog αναλύει ό,τι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ από την αρχή του παιχνιδιού, όπου έδειξε, ότι θα κάνει ένα ανελέητο σφυροκόπημα, πιέζοντας ψηλά τους «κιτρινόμαυρους». Η Ένωση όμως άντεξε τα πρώτα καυτά λεπτά της αναμέτρησης, όπου οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι (στο 1') ύστερα από σέντρα του Ρέτσου, ενώ στο 3' ο Σεμπά βγήκε τετ α τετ με τον Ανέστη, ο οποίος τον ανέτρεψε, πέναλτι όμως δεν δόθηκε, αφού προηγουμένως ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Δικέφαλος έπαιξε έξυπνα και στο 6' χτύπησε τον Ολυμπιακό εκεί που πονά, δηλαδή στα στόπερ του. Ύστερα από γέμισμα σε στατική φάση, ο Αραούχο ξέφυγε του Ντα Κόστα, βγήκε ενώπιος ενωπίω με τον Καπίνο και έκανε το 0-1. Η Ένωση έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί εκ νέου τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων. Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι είχαν άλλες δύο καλές στιγμές με Μάνταλο και Αραούχο, ωστόσο κλώτσησαν τις ευκαιρίες.

Και όταν δεν το κάνει κάποιος αυτό μέσα στο Καραϊσκάκη, το πληρώνει μετά, κάτι που έγινε στο 13'. Ο Μάριν σέντραρε από δεξιά, οι αμυντικοί της ΑΕΚ έδιωξαν, η μπάλα έφτασε στον Φιγκέιρας που με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσια, με τον Ανέστη να έχει πολύ κακή τοποθέτηση στη φάση.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε πολύ μετά το 1-1, πίεσε ασφυκτικά την ΑΕΚ που έδειχνε μπλοκαρισμένη και έκανε πολλά λάθη πίσω. Η ομάδα του Πειραιά είχε και δοκάρι με τον Μαριν στο 22', σε μία φάση που οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, του Πατίτο στον Φιγκέιρας, αλλά το ριπλέι δεν δικαιώνει τις φωνές τους. Οι «ερυθρόλευκοι» φώναξαν ξανά στο 32' για χέρι του Σιμόες, αλλά Πορτογάλος είχε βρει τη μπάλα με τα πλευρά, ύστερα από γύρισμα του Μαρίν.

Μετά το 30' η Ένωση κατάφερε και ανέκοψε τον ρυθμό του Ολυμπιακού κάνοντας φάουλ στο κέντρο. Στο τέλος του ημιχρόνου όμως οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ! Ο Μαρίν βρήκε τον Ρομαό, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Ανέστη και στην επαναφορά ο Φορτούνης έκανε πολύ άσχημο τελείωμα στοχεύοντας πολύ ψηλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags