Facebook Pixel Γκολ σε Γερμανία και Ιταλία και η κρίση της Μπάρτσα!
| 2017-04-15 11:45:00

Γκολ σε Γερμανία και Ιταλία και η κρίση της Μπάρτσα!

Γκολ σε Γερμανία και Ιταλία και η κρίση της Μπάρτσα!

Σπουδαίο το πρόγραμμα σήμερα με την αγωνιστική δράση σε Γερμανία και Αγγλία να βγάζει δυνατές επιλογές!

Σημεία ωστόσο προκύπτουν και από την Ιταλία, αλλά και από την Ισπανία, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα είναι σε κρίση!

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία

Η Άουγκσμπουργκ υπέστη άλλη μια ήττα, μια ήττα που πλέον την φέρνει σε θέση υποβιβασμού. Θύτης η Χέρτα, που κατάφερε να τη νικήσει εύκολα με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Στα έξι παιχνίδια πλέον τα παιχνίδια στα οποία η Άουγκσμπουργκ δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη, με το πρόγραμμα να είναι αρκετά… ζόρικο από εδώ και πέρα. Η Κολωνία γνώρισε την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ εντός έδρας με 3-2 και έτσι χρειάζεται πλέον αρκετά καλή προσπάθεια για να καταφέρει να βγει στην Ευρώπη, που είναι και ο στόχος της. Δίκαιη ήττα, κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές με τον Μοντέστ, όμως στο 3-2 δεν είχε άλλη απάντηση. Εκτός έδρας μετράει πέντε σερί γκολ/γκολ, δείχνοντας ότι έχει χάσει την ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Μάλιστα μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μακριά από το σπίτι της. Τί παίζουμε; Η Άουγκσμπουργκ είναι αναγκασμένη να ανοίξει το ρυθμό, αφού πλέον οι νίκες είναι επιτακτικές, ιδίως εντός έδρας. Αυτό σημαίνει ότι η Κολωνία θα βρει χώρο, όμως η ίδια αμυντικά δεν είναι καλή τελευταία. Έχει νόημα να πάμε στο over.

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία over 2,5 (2.0)

Στόουκ – Χαλ

Ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τη Στόουκ, που έχασε 2-1 από τη Λίβερπουλ, παρότι προηγήθηκε. Ηταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους «πότερς», που δείχνουν επηρεασμένοι από την απουσία βαθμολογικού κινήτρου. Η διαφορά οκτώ βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού εγγυάται ότι πιθανότατα η Στόουκ δεν θα έχει προβλήματα γύρω από την παραμονή της, όμως ο προπονητής Μαρκ Χιουζ θέλει να δει από την ομάδα του να ολοκληρώνει με θετικό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν. Τo έργο της Χαλ ήταν εκ προοιμίου δύσκολο στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και οι «τίγρεις» δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα με 3-1. Το θετικό πάντως ήταν ότι ηττήθηκε και η Σουόνσι, οπότε η Χαλ παρέμεινε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, απαιτούνται βαθμοί και εκτός έδρας, καθώς η Χαλ δεν έχει κερδίσει μακριά από το γήπεδό της, από τότε που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Μάρκο Σίλβα. Πού ποντάρουμε; Η Χαλ δεν τα καταφέρνει καλά εκτός έδρας, όμως αντιμετωπίζει μία βαθμολογικά αδιάφορη και εκτός φόρμας Στόουκ. Με την εικόνα που εμφανίζουν οι γηπεδούχοι στα τελευταία ματς, έχει νόημα να τους κοντράρουμε.

Στόουκ – Χαλ Χ2 (1.83)

Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ

Η Μπάρτσα τα έκανε… μαντάρα στη Μάλαγα, όπου παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και δεν επωφελήθηκε από την απώλεια βαθμών της Ρεάλ Μαδρίτης: φάνηκε απροετοίμαστη και ηττήθηκε δικαίως με 2-0. Εμφανής η έλλειψη καθαρού μυαλού από τους ποδοσφαιριστές της, που έβγαλαν πολλά νεύρα. Μια απ’ τα ίδια και στην έδρα της Γιουβέντους την Τρίτη, όταν και ηττήθηκε «καθαρά» με 3-0. Σε σύγχυση η αμυντική γραμμή της, εκτέθηκε δύο φορές σε 15 λεπτά (7’, 22’) από τον Ντιμπάλα, ενώ ο Κιελίνι στο 55’ την πλήγωσε ακόμα περισσότερο και τώρα θα χρειαστεί να πετύχει ένα ακόμα θαύμα στη ρεβάνς για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο μεταξύ, το κλίμα στις τάξεις της είναι διαταραγμένο, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται αρκετά «καυτό» για πολλούς ποδοσφαιριστές της. Η Σοσιεδάδ θυμήθηκε τον καλό εαυτό της, «πάτησε» τη Σπόρτινγκ Χιχόν και επανήλθε στις νίκες (δίκαιο το εντός έδρας 3-1) μετά από 4 αναμετρήσεις. Παράλληλα επέστρεψε στην προνομιούχο 6η θέση και δείχνει ικανή να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους. Τώρα ψάχνει την πρώτη νίκη της στην έδρα της Μπαρτσελόνα από το 1991: έκτοτε 21-1-0 στο πρωτάθλημα, με 18 σερί νίκες των «μπλαουγκράνα»! Μάλιστα, η συνολική παράδοση στη Βαρκελώνη είναι 59-7-3 εις βάρος της! Τί κρατάμε; Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε… αναταραχή μετά από τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα και σίγουρα θα είναι επηρεασμένη από αυτά, ενώ έχει και στο μυαλό της τη ρεβάνς με τη Γιουβέντους. Από την άλλη, η Σοσιεδάδ ανέκτησε ψυχολογία μετά από τη νίκη της Δευτέρας, είναι δουλεμένη ομάδα και μπορεί να το παλέψει στο «Καμπ Νόου», όπου έχει τραγική παράδοση.

Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ +2 ΕΗ (2.30)

Νάπολι – Ουντινέζε

Η Νάπολι σημείωσε πολύ σπουδαία νίκη με το εμφατικό 0-3 κόντρα στη Λάτσιο στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Φαίνεται πως καπαρώνει οριστικά και αμετάκλητα την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς έχοντας πλέον 7 πόντους διαφορά από τους «λατσιάλι» και βρίσκεται στο κατόπι της 2ης Ρόμα από την οποία απέχει 4 βαθμούς. 13 over 2,5 στα 17 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα για τους «παρτενοπέι», αμφίτερμα σε 11 στα 15 πρόσφατα. Η Ουντινέζε επικράτησε δίκαια και άνετα της Τζένοα με σκορ 3-0 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέση πλησιάζοντας στο πρώτο μισό της κατάταξης διατηρώντας παράλληλα αήττητο στους πρόσφατους 5 αγώνες που έχει δώσει. Over 2,5 και τα 4 πρόσφατα παιχνίδια της Ουντινέζε στο πρωτάθλημα. Τί επιλέγουμε; Η Νάπολι θέλει το τρίποντο διότι κυνηγάει τη 2η Ρόμα προκειμένου να πάρει αυτή το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για να γλιτώσει τα προκριματικά. Η Ουντινέζε είναι φορμαρισμένη και θα αγωνιστεί δίχως άγχος για το θετικό αποτέλεσμα. Η πρόσφατη στατιστική ευνοεί την επιλογή του ασιατικού over 3,25.

Λάτσιο – Νάπολι over 3.25 (2.04)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags