Facebook Pixel Sold out η Mercedes-AMG Project One στις ΗΠΑ προτού καν παρουσιαστεί
Άλλα Σπορ
| 2017-04-17 12:07:00

Sold out η Mercedes-AMG Project One στις ΗΠΑ προτού καν παρουσιαστεί

Sold out η Mercedes-AMG Project One στις ΗΠΑ προτού καν παρουσιαστεί

Το επερχόμενο hypercar της Mercedes-AMG Project One δεν έχει παρουσιαστεί, δεν έχει ξεκινήσει καν η παραγωγή του, αλλά δεν είναι πλέον διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Mercedes-AMG έχει καταρτίσει ένα κατάλογο πελατών, που θα πρέπει να περιμένουν υπομονετικά για να διαπιστώσουν αν τελικά θα αποκτήσουν αυτό το αυτοκίνητο.

Για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει σε αυτήν την ελίτ λίστα, θα πρέπει να είναι μακροχρόνιος ιδιοκτήτης Mercedes, και ταυτόχρονα να πείσει την εταιρεία ότι θα οδηγεί το αυτοκίνητο τακτικά και ότι δεν θα το αποθηκεύσει για ένα χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να προσπαθήσει να βγάλει ένα κέρδος.

Η παραγωγή του Mercedes-AMG Project One δεν πρόκειται να υπερβεί τις 275 μονάδες, επομένως μόνο εκλεκτοί πελάτες παγκοσμίως θα το αποκτήσουν.

Πιστεύεται ότι το κόστος θα είναι κάπου στην περιοχή των 2.4 εκατομμυρίων δολαρίων. Η παγκόσμια πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, αλλά οι παραδόσεις δεν θα ξεκινήσουν μέχρι το 2019.

Σημειώνεται ότι στην φωτογραφία απεικονίζεται ένας πιθανός σχεδιασμός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags