Facebook Pixel Σκάνε μεταγραφικές βόμβες που θα αλλάξουν τα πάντα - Χοντρές καραμπόλες με Περπέρογλου, Μπόγρη και Αντετοκούνμπο!
| 2017-04-18 11:00:00

Σκάνε μεταγραφικές βόμβες που θα αλλάξουν τα πάντα - Χοντρές καραμπόλες με Περπέρογλου, Μπόγρη και Αντετοκούνμπο!

Σκάνε μεταγραφικές βόμβες που θα αλλάξουν τα πάντα - Χοντρές καραμπόλες με Περπέρογλου, Μπόγρη και Αντετοκούνμπο!

Τα πάνω-κάτω στον ανταγωνισμό έρχονται με τις μεταγραφικές βόμβες που είναι έτοιμες να πυροδοτηθούν, με πρωταγωνιστές πρωτοκλασάτους Ελληνες μπασκετμπολίστες. Το Sportdog έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί η Κίνα να έχει γίνει της... μόδας στο ποδόσφαιρο, με εκατοντάδες πρωτοκλασάτους να την προτιμούν λόγω των χρημάτων, ωστόσο και το μπάσκετ τους δεν πάει πίσω.

Πολλοί σημαντικοί μπασκετμπολίστες έχουν περάσει από την κινεζική λίγκα, βλέπε Κρις Σίνγκλετον, αλλά και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος έγινε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ακολουθήσουν τον δρόμο του και άλλοι σπουδαίοι συμπατριώτες μας, αφού τα συμβόλαια που προσφέρονται είναι μεγάλα, προσελκύοντας ακόμα και μεγάλα ονόματα του αμερικανικού μπάσκετ.

Φυσικά, ακούγεται παράξενο ένας Έλληνας ή Ευρωπαίος να αγωνίζεται στην Κίνα, εντούτοις το παράδειγμα του Μαυροκεφαλίδη λειτούργησε εξαιρετικά, καθώς ο νυν σέντερ της ΑΕΚ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ανοίγοντας τον δρόμο και για άλλους Έλληνες.

Όπως θα θυμάστε, ο Γιάννης Μπουρούσης βρέθηκε κοντά στην Κίνα, παρόλα αυτά δεν έκανε δεκτή την πρόταση το καλοκαίρι του 2015, πηγαίνοντας στην Μπασκόνια, με τον δρόμο του να είναι γνωστός από 'κει και πέρα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί και καλοί Έλληνες παίκτες που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι και που θα μπορούσαν να πάνε να παίξουν στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Ένας από αυτούς είναι ο Στράτος Περπέρογλου, αλλά και Γιώργος Μπόγρης. Επίσης, για Κίνα μπορεί να "παίξει" και το όνομα του Θανάση Αντετοκούνμπο, αν και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags