Facebook Pixel Στόπερ-γίγαντας για τον ΠΑΟΚ – Μ' αυτό το δίμετρο θηρίο ο Ιβάν πάει να κατεδαφίσει τον Λευκό Πύργο!
| 2017-04-19 13:45:00

Στόπερ-γίγαντας για τον ΠΑΟΚ – Μ' αυτό το δίμετρο θηρίο ο Ιβάν πάει να κατεδαφίσει τον Λευκό Πύργο!

Στόπερ-γίγαντας για τον ΠΑΟΚ – Μ' αυτό το δίμετρο θηρίο ο Ιβάν πάει να κατεδαφίσει τον Λευκό Πύργο!

Ποιος ογκόλιθος αποτελεί τη μεγάλη καψούρα του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου; Πώς μπορεί να πάει στην Τούμπα και να τρελάνει κόσμο; Ο Sportdog κάνει την αποκάλυψη...

Εδώ και 3,5 μήνες, ο Γεβγέν Χατσερίντι, ο ποντιακής καταγωγής 29χρονος στόπερ, από Έλληνα πατέρα και Ουκρανή μητέρα, είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του εκμεταλλευόμενος τον "νόμο Μπόσμαν", αφού το συμβόλαιό του με την Ντιναμό Κιέβου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Και επειδή δε μιλάμε για έναν οποιοδήποτε κεντρικό αμυντικό, αλλά για ένα εν ενεργεία μέλος της εθνικής Ουκρανίας, σε πολύ καλή ηλικία και με …πλούσια σωματικά προσόντα (1,98μ), η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει καθώς η ομάδα που θα τον αποκτήσει δεν θα χρειαστεί να δώσει ούτε …ευρώ στη Ντιναμό Κιέβου.

Στην Τουρκία, πάντως, το όνομα του Κατσερίντι έχει ήδη συνδεθεί με τη Γαλατάσαραϊ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα πως ο αθλητικός διευθυντής της "Τσιμ Μπομ" ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στην Ουκρανία και συζήτησε με τον μάνατζερ του 29χρονου κεντρικού αμυντικού, Βαντίμ Σουμπλιέμ, στο περιθώριο του εκτός έδρας αγώνα της Ντιναμό Κιέβου με τη Ζόρια.


Πού "κολλάει" σε όλο αυτό ο ΠΑΟΚ; Στο ότι τον περασμένο Δεκέμβριο το όνομα του Κατσερίντι συνδέθηκε μέσω δημοσιευμάτων με τον Δικέφαλο του Βορρά, με την όλη ιστορία να παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τρεις λόγους!

Πρώτον, είναι σίγουρο πως οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, με προοπτική αυτός να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του ΠΑΟΚ και μαζί με τους Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζά να αποτελέσουν μία πανίσχυρη τετράδα.

Δεύτερον, ο Κατσερίντι αποτελεί το …πουλέν του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Χουμπ Στέφενς πως προσπάθησε να αποκτήσει τον Ουκρανό "γίγαντα" και τον Ιανουάριο του 2013 υπήρξαν ουκρανικά δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν πως ο ΠΑΟΚ έκανε κίνηση για τον Κατσερίντι αλλά η υπόθεση "κόλλησε" στο ότι η Ντιναμό Κιέβου ζήτησε… ακατέβατα 2 εκατομμύρια ευρώ.


Τρίτον, ο Λούμπος Μίχελ γνωρίζει πολύ καλά τον Κατσερίντι και έχει τις …άκρες στην Ουκρανία από την πολυετή θητεία του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ τον ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί η εταιρία Prostar, δηλαδή η εταιρία μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Λέο Μάτος και του Εβγέν Σάκχοφ, με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει βρει …κοινό σημείο επαφής.

Σε άλλες εποχές, όχι και τόσο …μακρινές, το να κατάφερνε ο ΠΑΟΚ να δελεάσει έναν ποδοσφαιριστή που θα είχε στα χέρια του πρόταση από τη Γαλατάσαραϊ, θα ήταν "τελειωμένη" υπόθεση.

Λίγο, όμως, το ότι είναι γνωστό πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα όπως αποδεικνύεται και από την αδυναμία της να αποπληρώσει τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή Ροντρίγκες, λίγο η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία με τα τρομοκρατικά χτυπήματα και τη …νέα εποχή που ξημερώνει λόγω Ερντογάν, ίσως είναι στοιχεία που θα παίξουν τον ρόλο τους εάν ο Κατσερίντι έχει να αποφασίσει μεταξύ της "Γαλατά" και του Δικεφάλου του Βορρά.

Εάν, όμως, μπει στη μέση μία ομάδα από κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Έβερτον που φαίνεται να ενδιαφέρεται και αυτή για τον Χατσερίντι όπως έγραψαν βρετανικές ιστοσελίδες πριν από έναν μήνα, τα δεδομένα θα αλλάξουν. Εκτός κι αν ο Κατσερίντι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα!

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η νέα χρονιά δεν θα βρει τον Κατσερίντι στην Ντιναμό Κιέβου. Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες των ανθρώπων της Ντιναμό να τον κάνουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ο διεθνής στόπερ είναι …ανένδοτος.

Πάντως, μέχρι να τραυματιστεί στο πέλμα, πρόβλημα από το οποίο αναμένεται να "απαλλαχθεί" σε δύο εβδομάδες, ο Χατσερίντι είχε 20 συμμετοχές σε ουκρανικό πρωτάθλημα, ουκρανικό κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Συνολικά, από το 2008 που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου, ο πανύψηλος στόπερ έχει 209 συμμετοχές, 7 γκολ και 1 ασίστ, ενώ έχει φορέσει 45 συμμετοχές και έχει πετύχει 3 γκολ με την εθνική Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags