Facebook Pixel Μπασκετάρα ο Ολυμπιακός, μεταγραφάρα κόκκινος άσος που έκανε ...παπάδες - Αυτός "τρέλανε" το ΝΒΑ
| 2017-04-19 23:15:00

Μπασκετάρα ο Ολυμπιακός, μεταγραφάρα κόκκινος άσος που έκανε ...παπάδες - Αυτός "τρέλανε" το ΝΒΑ

Μπασκετάρα ο Ολυμπιακός, μεταγραφάρα κόκκινος άσος που έκανε ...παπάδες - Αυτός "τρέλανε" το ΝΒΑ

Οι Ερυθρόλευκοι με φοβερή εμφάνιση απέναντι στην Εφές ετοιμάζονται για την Πόλη κι ένας παίκτης της ομάδας για τον ...«μαγικό κόσμο»! Δε θα πιστέψετε για ποιον πρόκειται!

Ο Ολυμπιακός έπαιξε μπασκετάρα και έκανε εύκολα το 1-0 σε βάρος της Εφές. Έκανε έτσι το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Πόλης και έστειλε …μήνυμα σε φίλους και εχθρούς ενόψει της συνέχειας.

Οι Πειραιώτες πάνω από όλα είχαν πολύ υψηλή ενέργεια, που τους βοήθησε κατ' αρχήν στην άμυνα. Η Εφές έμεινε στους 72 πόντους, σε επίδοση, δηλαδή, που είναι μακριά από τα δεδομένα της. Είναι ομάδα, που στη πρώτη φάση της Ευρωλίγκας είχε πάνω από 80 πόντους ανά παιχνίδι!

Την ίδια ώρα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, σωστές εν πολλοίς αποφάσεις και κάποιους παίκτες-κλειδιά, όπως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ πιστοποίησε για μία ακόμη φορά την ανοδική του πορεία και άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον εκπρόσωπο των Σαν Αντόνιο Σπερς, που βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο άσος του Ολυμπιακού είναι εμφανώς βελτιωμένος τν φετινή σεζόν, ενώ με τον Γιανγκ εκτός και τον Μπιρτς να μη βρίσκεται σε …καλό φεγγάρι, έχει σηκώσει μόνος του όλο το βάρος και έχει ανταποκριθεί απόλυτα. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, που έχουν "φουντώσει" τα σενάρια που τον θέλουν το καλοκαίρι να φεύγει για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν έκανε τίποτε άλλο παρά το 1-0. Την Παρασκευή θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και η λογική λέει ότι η Εφές δεν θα είναι τόσο μη αποτελεσματική, όπως σήμερα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πάντως. παραμένει το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στο φάιναλ-φορ της Πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Aπίστευτο ξέσπασμα Γκαγκαλούδη για ΠΑΟ και ...μπλουζάκια - "14 ήταν όχι 40"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags