Facebook Pixel ΣΟΚ! Πήγε να βάλει τα κλάματα στην εκπομπή της Μελέτη ο μάνατζερ ράγκμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-04-20 18:21:00

ΣΟΚ! Πήγε να βάλει τα κλάματα στην εκπομπή της Μελέτη ο μάνατζερ ράγκμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ! Πήγε να βάλει τα κλάματα στην εκπομπή της Μελέτη ο μάνατζερ ράγκμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε για ποιο λόγο συγκινήθηκε και δάκρυσε ο Πάνος Αργιανίδης στο "Survivor Panorama"...

Από την αρχή του Survivor πολλά έχουν ακουστεί για τη συμμετοχή του Πάνου Αργιανίδη και το επάγγελμα που ανέφερε ότι κάνει. Ο τίτλος του «Μάνατζερ Ράγκμπι» είχε προκαλέσει άφθονες αντιδράσεις με το τρολάρισμα να μη λείπει. Μάλιστα προς τιμήν του δημιουργήθηκε και σχετικό fanpage στο Facebook, το «Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι» με περίπου 85.000 likes.

Για αυτόν τον τίτλο μίλησε δημόσια στο Survivor Πανόραμα με αφορμή το χαμό που έχει γίνει. Συγκεκριμένα είδαμε τον Πάνο να ξεσπά στον αέρα και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του με όσα δήλωσε.

«Ο μάνατζερ της Εθνικής ομάδας ράγκμπι είμαι εγώ. Υπάρχουν αποστολές και υπάρχει το ράγκμπι. Συνεργάζομαι με πολλούς παίκτες Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, είναι απίστευτα παιδιά και έχουν στηρίξει την ομοσπονδία», εξήγησε για το ρόλο του και στη συνέχεια συγκινημένος δήλωσε: «Ένας βασικός λόγος που βγήκε αυτό το μάνατζερ ράγκμπι είναι επειδή είχα υποσχεθεί σε έναν άνθρωπο που δεν είναι πιο κοντά μας και στήριξε το ράγκμπι… του υποσχέθηκα την τελευταία φορά που το είδα ότι θα κάνω τα πάντα για να ακουστεί το ράγκμπι στην Ελλάδα!».

Εν συνεχεία μίλησε για την ανάγκη να προωθηθεί ο αθλητισμός όσο τίποτα για τα παιδιά της χώρας μας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags