Facebook Pixel Αποκάλυψη-βόμβα: Δανεικό τον Κλάους και 2 μύρια από τον Σαββίδη για Έλληνα σούπερ γκολτζή!
| 2017-04-23 10:15:00

Αποκάλυψη-βόμβα: Δανεικό τον Κλάους και 2 μύρια από τον Σαββίδη για Έλληνα σούπερ γκολτζή!

Αποκάλυψη-βόμβα: Δανεικό τον Κλάους και 2 μύρια από τον Σαββίδη για Έλληνα σούπερ γκολτζή!

Απίστευτη πρόταση από τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου για επιθετικό που φέτος σκίζει τα δίχτυα! Διαβάστε αυτή την αποκάλυψη του SportDog και θα πάθετε πλάκα!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ιανουάριο τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και βρήκε έναν αξιόπιστο επιθετικό, ωστόσο πριν καταλήξει στην επιλογή του Σέρβου, πέρασε από αρκετές… περιπέτειες αφού αναζητούσε σέντερ φορ από το καλοκαίρι.

Στην προσπάθειά του να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης, ο Δικέφαλος χτύπησε την πόρτα του ΑΠΟΕΛ για τον Πιέρο Σωτηρίου τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά το deal δεν προχώρησε.

Ο Κύπριος επιθετικός βρίσκεται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες εξαιτίας της μεταγραφής του στην Κοπεγχάγη με το αζημίωτο (τα ρεπορτάζ των Δανών μιλούν για ένα ποσό μεταξύ 2.5-3 εκατομμύρια ευρώ), δείγμα των υψηλών απαιτήσεων που είχε ο ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο του σκόρερ.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο ήθελε πολύ τον παίκτη και ήταν αποφασισμένος να τα «σκάσει» για να τον πάρει. Μάλιστα, η προσφορά του δεν ήταν και πολύ μικρότερη από αυτή της Κοπεγχάγης.

Για την ακρίβεια, ο Λούμπος Μίχελ συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και γνωστοποίησε την πρόθεση του Δικεφάλου να δώσει 2 εκατομμύρια και τον Στέφανο Αθανασιάδη ως δανεικό με όλο το συμβόλαιό του πληρωμένο από τους Θεσσαλονικείς!

Παρ’ όλα αυτά, οι Κύπριοι δεν θεώρησαν ιδιαίτερα θελκτική αυτή την προοπτική, ειδικά από τη στιγμή που ο Έλληνας φορ διανύει τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του. Προτίμησαν να κρατήσουν τον Σωτηρίου μέχρι το καλοκαίρι και δικαιώθηκαν για την επιλογή τους αφού εν συνεχεία τον… μοσχοπούλησαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags