Facebook Pixel Στον Ζαρντίμ το είπατε; "Προτεραιότητα για τη Μονακό το..."!
| 2017-04-23 14:21:00

Στον Ζαρντίμ το είπατε; "Προτεραιότητα για τη Μονακό το..."!

Στον Ζαρντίμ το είπατε; "Προτεραιότητα για τη Μονακό το..."!

Για αρκετά θέματα που αφορούν στην Μονακό, μίλησε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε...

Ο Ρώσος παράγοντας, ξεκαθάρισε ότι πρώτιστος στόχος παραμένει η κατάκτηση του σαμπιονά, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το οικονομικό πλαίσιο του συλλόγου, τόνισε πως επιθυμία των διοικούντων είναι η παραμονή των παικτών «αστέρων» στην ομάδα και πρόσθεσε ότι δεν βλέπει τον λόγο να λυθεί η συνεργασία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

«Ασχολούμεθα μόνο με την ομάδα μας και δεν κοιτάμε τι κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν. Απόψε, ο αγώνας με την Λιόν είναι πολύπλοκος, όπως και το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας. Προτεραιότητα μας, παραμένει το σαμπιονά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλιεφ και πρόσθεσε: «Φυσικά και μας ενδιαφέρει το champions league, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στα ημιτελικά».

Οσον αφορά στο οικονομικό πλαίσιο λειτουργίας των Μονεγάσκων, ο έμπειρος παράγοντας, σχολίασε: «Δεν έχουμε ανάγκη να παραχωρήσουμε παίκτες. Το οικονομικό μοντέλο που ακολουθούμε, είναι αποδοτικό. Ούτε ο Τομάς Λεμάρ, ούτε ο Κίλιαν Μπαπέ, ούτε ο Μπερνάρντο Σίλβα, θέλουν να φύγουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους κρατήσουμε. Επίσης, θέλουμε να μείνει και ο Φαλκάο. Ομως είναι νωρίς ακόμη για να συζητήσουμε μαζί του. Αυτό θα γίνει, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η χρονιά και ηρεμήσουμε. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να κατακτήσουμε τίτλους. Τότε, θα δούμε τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο και τους παίκτες. Η Μονακό θα είναι μία ιδιαιτέρως ανταγωνιστική ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο».

Τέλος, αναφορικά με την περίπτωση του Πορτογάλου -πρώην προπονητή του Ολυμπιακού- Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Βασίλιεφ είναι σαφής: «Δεν βλέπω κάποιον λόγο για τον οποίο θα μπορούσε να φύγει»..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags