Facebook Pixel Ταμείο με γκολ και άσο κινήτρου!
| 2017-04-24 13:19:00

Ταμείο με γκολ και άσο κινήτρου!

Ταμείο με γκολ και άσο κινήτρου!

Αν και Δευτέρα, υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια στο πρόγραμμα με επιλογές να προκύπτουν. Αρχικά, πάμε με τα γκολ στη Σουηδία, ενώ στην Πορτογαλία υπάρχει άσος κινήτρου! 

Μάλμε – Τζουργκάρντεν

Η Μάλμε πέρασε εύκολα με σκορ 3-0 από την έδρα της Χάλμσταντ. Ουσιαστικά δυσκολεύτηκε για ένα μισάωρο, όταν και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής αντίπαλου αμυντικού για σκληρό μαρκάρισμα στον μέσο Λεβίτσκι. Στη συνέχεια βρήκε δύο φορές δίχτυα μέχρι την ανάπαυλα, αρχικά με τον μέσο Κρίστιανσεν και στη συνέχεια με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι του φορ Τσιμπίτσκι. Ο 23χρονος στην επανάληψη ξαναχτύπησε σκοράροντας ένα ακόμη πανέμορφο τέρμα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας απολογισμό τερμάτων 6-1. Κόντρα στη Τζουργκάρντεν μετράει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα από το 2010 κι έπειτα. Η τελευταία κόντρα στην Έλφσμποργκ παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο και έφτασε στο 3-0, πολύ πιο εύκολα από ότι φαντάζονταν στις τάξεις της. Ευτύχησε να πιάσει αδιάβαστη την αντίπαλο στα πρώτα λεπτά και να πάρει αέρα δύο τερμάτων χάρη σε γκολ των Ένκγβαλ και Εμράμπτι. Έχοντας πλέον και την ψυχολογία, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με το τρίτο γκολ να έρχεται στο 51' απο τον μέσο Έρικσον. Πάντα προσγειωμένος ο κόουτς Μελκενμίχελ δήλωσε τα εξής: "Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά είμαι ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό". Τί επιλέγουμε; Πανίσχυρη όταν αγωνίζεται εντός έδρας η Μάλμε και δε χαρίζεται σε καμία αντίπαλο. Βρίσκει ρυθμό η Τζουργκάρντεν και αναμένεται να προβάλει αρκετή αντίσταση. Φαβορί για τη νίκη σαφώς η γηπεδούχος, ωστόσο η απόδοση στον άσο είναι αμελητέα. Το να σκοράρει η φιλοξενούμενη είναι μέσα στις δυνατότητες της και μας οδηγεί στην επιλογή του γκολ/γκολ.

Μάλμε – Τζουργκάρντεν G/G (1.83)

Μορεϊρένσε - Τσάβες

Πέτυχε «τρίποντο» παραμονής στην έδρα της Νασιονάλ Μαδέιρα με 0-1 και πλέον ορίζει η ίδια την τύχη της. Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς (15’), ενώ πήρε «άριστα» στο κομμάτι της τακτικής. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ύστερα από 10 αγώνες, η οποία την διατηρεί πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Χωρίς νίκη εντός το τελευταίο τρίμηνο (4 ισοπαλίες, 2 ήττες σε αυτό το διάστημα),ενώ διατηρεί και εντυπωσιακή παράδοση απέναντι στους φιλοξενούμενους, αφού δεν έχει ηττηθεί εδώ και 17 χρόνια (3 νίκες, 3 ισοπαλίες). «Είναι κρίσιμο ματς αυτό με την Τσάβες, όμως δεν θα κρίνει αυτό την παραμονή μας», επισήμανε ο νεόκοπος τεχνικός Πετίτ. Η Τσάβες υπέστη «φθηνή» ήττα από την Γκιμαράες, 2-3 εντός έδρας, και χάνει οριστικά το «τρένο» της Ευρώπης. Σε… τρικυμία η αμυντική γραμμή της, δέχθηκε 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο (12’, 14’, 36’) και στη συνέχεια έμοιαζε δύσκολο να επανέλθει. Παρ’ όλα αυτά, το πάλεψε στο δεύτερο μέρος, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, μείωσε σε 2-3 (75’, 77’) και θα μπορούσε ακόμα και την ολική επαναφορά. Αξιοπρόσεκτο πως δεν έχει κερδίσει στα 11 πιο πρόσφατα εκτός έδρας της: 4 ισοπαλίες και 7 ήττες σε αυτά. Πού ποντάρουμε; Η Τσάβες δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει την 6η θέση, κάνει «νερά» εσχάτως στην απόδοσή της, ιδίως στην άμυνα, και έχει σαφέστατα μικρότερο κίνητρο από τη Μορεϊρένσε, η οποία «καίγεται» για τη νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Λαμβάνοντας υπόψιν και το εκτός έδρας κόμπλεξ των φιλοξενούμενων, καταλήγουμε στον άσο.

Μορεϊρένσε – Τσάβες 1 (2.10)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags