Facebook Pixel Η ...διαταγή Ουζουνίδη στους παίκτες, μετά το 4-0 που τους "πάγωσε" όλους - Μάγκας Μπεργκ, δείτε τι έκανε
| 2017-04-28 12:45:00

Η ...διαταγή Ουζουνίδη στους παίκτες, μετά το 4-0 που τους "πάγωσε" όλους - Μάγκας Μπεργκ, δείτε τι έκανε

Η ...διαταγή Ουζουνίδη στους παίκτες, μετά το 4-0 που τους "πάγωσε" όλους - Μάγκας Μπεργκ, δείτε τι έκανε

Μπορεί οι «πράσινοι» να ήταν «τρελαμένοι» με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που έκανε ο προπονητής του Τριφυλλιού ήταν πραγματικά πολύ σπάνιο...

"Έβραζαν" στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, καθώς άπαντες στο "πράσινο" στρατόπεδο θεωρούσαν ότι ο διαιτητής Κύζας έπαιξε έδρα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ήθελε μετά το ματς να σταθεί στον ρέφερι της αναμέτρησης και τόσο στις δηλώσεις που έκανε στη λήξη του αγώνα, όσο και στη συνέντευξη Τύπου, απέδωσε την ήττα στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε σχετική εντολή και στους παίκτες του να κάνουν το ίδιο. Να μην αναφερθούν, δηλαδή, στον Κύζα και στις αποφάσεις του, αλλά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, παρόλο που την ίδια ώρα η διοίκηση έβγαζε αιχμηρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, κάνοντας λόγο για "σφαγή".

Φυσικά, οι παίκτες υπάκουσαν στη …διαταγή του κόουτς, με πρώτους απ’ όλους τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αν και ήταν έξαλλος κατά τη διάρκεια του ματς με τον ρέφερι, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς απέφυγε ξεκάθαρα να αναφερθεί στον Κύζα.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων ημερών, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έλεγε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να ασχοληθούν με τον διαιτητή στο συγκεκριμένο ματς και πως θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους. Ήταν κάτι που το τόνισε πολλές φορές στην προετοιμασία ο Έλληνας τεχνικός, θέλοντας να έχει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το ίδιο, όμως, έκανε και μετά το παιχνίδι, παρότι υπήρχαν πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του Κύζα και άπαντες "έβραζαν" με τον τρόπο που ο διαιτητής σφύριζε. Μία απόφαση που αν μη τι άλλο τιμάει τον Έλληνα τεχνικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Πρίγιοβιτς και το μπουρδέλο, η γκόμενα του Πέλκα και ο νταβατζής
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags