Facebook Pixel Respect για αυτή την ατάκα του Μπουφόν για Μπαπέ!
| 2017-05-02 15:50:00

Respect για αυτή την ατάκα του Μπουφόν για Μπαπέ!

Respect για αυτή την ατάκα του Μπουφόν για Μπαπέ!

Ατακαδόρος και στο πνεύμα του αθλητισμού ο "Τζίτζι".

Σχεδόν 21 χρόνια χωρίζουν τον Ιταλό τερματοφύλακα της Γιουβέντους , Τζανλουίτζι Μπουφόν και τον Γάλλο επιθετικό της Μονακό Κιλιάν Μπαπέ. Αύριο οι δύο τους θα είναι από τους πρωταγωνιστές στην πρώτη αναμέτρηση της Μονακό με την Γιουβέντους στα ημιτελικά του Champions League.

O «Τζίτζι» γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 78, ενώ ο Μπαπέ τον Δεκέμβριο του 98. Σχεδόν 21 χρόνια, ή για την ακρίβεια 20 χρόνια, 10 μήνες και 21 ημέρες. Συνολικά 7.631 ημέρες. Ο Μπουφόν θα μπορούσε να είναι πατέρας του.

Ο θρύλος Γιουβέντους έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του απέανντι σε Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ, ενώ ο Κιλιάν σημείωσε τρία γκολ στην αναμέτρηση εναντίον της Ντόρτμουντ. Με την Μονακό έχει σκοράρει σε κάθε παιχνίδι που έχει ξεκινήσει στο Champions League, ενώ ο Μπουφόν, έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ, από τον Τολισό (Λυών) και τον Παρέχα (Σεβίλλη) σε 810 λεπτά, κρατώντας τώρα ανέπαφη την εστία του για 441 λεπτά.

«Ο Μπουφόν είναι ένας τερματοφύλακας που έχει γράψει ιστορία, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, είμαι στην ευχάριστη θέση να παίξω εναντίον του. Εργάζομαι καθημερινά για να παίζω ενάντια σε παίκτες σαν κι αυτόν, όταν το κάνω, θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίσουμε», είπε ο νεαρός επιθετικός της Μονακό.

«Εκείνος γεννήθηκε το '98,. Εγώ εκείνη την χρονιά ήμουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας. Είναι το ωραίο της ζωής, να μένεις πολύ στο ποδόσφαιρο και να συναντάς παιδιά που δεν είχαν γεννηθεί, όταν εσύ είχες ήδη μία καριέρα», είπε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στο Uefa.com.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags