Facebook Pixel Κετσετζόγλου: «Ρίξτε ένα χιλαρικάκι να τα κονομήσετε, νούμερα!»
| 2017-05-03 22:40:00

Κετσετζόγλου: «Ρίξτε ένα χιλαρικάκι να τα κονομήσετε, νούμερα!»

Κετσετζόγλου: «Ρίξτε ένα χιλαρικάκι να τα κονομήσετε, νούμερα!»

Αρχίζει ο τελικός. Και να δούμε ποιοι θα είναι οι τυχεροί γιατί είναι πολύ δυσκολα τα πράγματα και σίγουρα πολλοί θα έχουν παράπονα.

Παραλαμβάνουν τα εισιτήρια οι ομάδες και αρχίζει ο μέγας πανικός. Σήμερα αρχίζει ο τελικός. Και να δούμε ποιοι θα είναι οι τυχεροί γιατί είναι πολύ δυσκολα τα πράγματα και σίγουρα πολλοί θα έχουν παράπονα. Αποκλείεται να ικανοποιηθούν ολοι αλλά τι να κάνουμε. Δεν υπάρχουν μεγάλα γήπεδα στην επαρχία και πάλι καλά γιατί στη Λάρισα θα έπαρναν λίγο πάνω από τα μισά η κάθε ομάδα. Το θέμα είναι, θα το γράφω συνέχεια, να πάνε καλά τα πράγματα. Σίγουρα δεν θα είναι… τσάι κυριών η ατμόσφαιρα και έτσι πρέπει όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική όσο γίνεται περισσότερο. Οπως είδατε ο υπουργός επιβεβαίωσε αυτό που είχα γράψει την Δευτέρα και έχρισε τον τελικό ως το μεγάλο τεστ για να συνεχιζτεί η συζήτηση ώστε να επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών και πάλι. Μιλάμε για άλλο ποδόσφαιρο, για άλλα παιχνίδια αν πάλι σε όλα τα γήπεδα βρίσκονται στις εξέδρες οπαδοί και των δύο ομάδων. Μακάρι να τελειώσει ο τελικός και στο φύλο αγγώνος να υπάρχουν μόνο… καπνογόνα.

Μπαίνουμε στην ευθεία λοιπόν. Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα κυριαρχούν άλλα πράγματα στην επιακιρότητα. Ο πόλεμος ΠΑΟΚ - ΠΑΟ για τον Κίζα, οι παίκτες του Πλατανιά που επιτέλους άνοιξαν το στόμα τους κι εγω ανθρώπους που ορκίζονται τους παίρνω στα σοβαρά και βέβαια οι γελοιότητες για τον… στημένο τελικό. Βρε ηλίθιοι, εσείς που λέτε στα σοβαρά και όχι για πλάκα και το πιστεύετε πως ο τελικός έχει λήξει ήδη και θα πάρει το κύπελλο ο Ιβάν να ρωτήσω κάτι; Αν ίσχυε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο σενάριο στημένου τελικού νομίζετε ότι θα το ξέρατε εσείς; Πιστεύετε ότι θα το μαθαίνατε από το… facebook;; Κι αφού έχετε πληροφορίες να σας πω ότι ο ΠΑΟΚ δίνει από 2.50 και πάνω στο στοίχημα. Αντε… Ρίξτε ένα χιλιαρικάκι να κονομήσετε. Αιντε. Νούμερα!

Συγνωμη για το ύφος αλλά πραγματικά είναι η απόλυτη αρρώστια να πιστεύεις ότι η ομάδα σου μπορεί να δώσει παιχνίδι και μάλιστα τελικό! Και για ποιο λόγο; Επειδή ο Ιβάν δεν έχει πάρει ακόμη τίποτα ενώ έχει επενδύσει στον ΠΑΟΚ, στην ΣΕΚΑΠ, στο Μακεδονία Παλάς και στο λιμάνι… Παρένθεση. Μια και είπαμε λιμάνι… Δεν τα είχαν βρει ο Σαββίδης με τον Μαρινάκη επειδή πήρε το λιμάνι ο Ιβάν και ο Βαγγέλης έχει… πλοία; Ετσι δεν έλεγε το επιχείρημα; Τι έγινε; Δεν θα πιάνουν Θεσσαλονίκη τα πλοία του Μαρινάκη; Ρε τι διαβάζουμε και τι ακούμε!!! Θα το πάρει ο Ιβάν λοιπόν επειδή είναι με τον… Τσίπρα και επειδή επένδυσε. Μα με όλο τον σεβασμό στις επενδύσεις του Σαββίδη, μόνο αυτά που έδωσε στον ΟΠΑΠ ο Μελισσανίδης είναι περισσότερα από όσα έχει δώσει ο Ιβάν σε όλα τα πρότζεκτ που αναμίχθηκε… Αλλά τι συζητάμε τώρα;

Α θα το δώσει ο Τσίπρας στον ΠΑΟΚ. Μα αν πράγματι μπορούσε το κράτος να αποφασίσει τον… κυπελλούχο τότε θα γινόταν τόσο φανερό; Θα έβγαινε δηλαδή ο Σαββίδης λίγες μέρες πριν τον αγώνα να κάνει αυτή την συνέντευξη; Βγάλτε το δηλητήριο από το μυαλό σας. Δόξα τω Θεό η ΑΕΚάρα δεύτερη σερί χρονιά είναι στον τελικό. Για μένα φέτος είναι φαβορί ότι κι αν λένε οι στοιχηματικές. Πάντα η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας ή σε ουδέτερο είναι φαβορί. Είμαστε η ΑΕΚ και είναι ο ΠΑΟΚ. Απλά. Και ότι κι αν γίνει το Σάββατο αυτό δεν θα αλλάξει. Οπως δεν έγινε νέος… χαλίφης ο Σαββίδης ούτε θα γίνει. Οσα λάθη κι αν κάνει ο διαιτητής, υπέρ οποιασδήποτε ομάδα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση σαν τον Κύζα στην Τούμπα. Το άγχος του θα είναι να πάει καλά και όχι το ποιος θα πάρει το κύπελλο. Ας ετοιμαστούμε για ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό παιχνίδι λοιπόν κλείνοντας τα αυτιά σε όλες τις βλακείες. Βέβαια αυτοί μιλάνε πολύ. Αλλά δεν πειράζει. Πάντα η πραγματική δύναμη είναι η ήρεμη…

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags