Facebook Pixel Πληρώνουν Premier League και Αργεντινή
| 2017-05-06 12:44:00

Πληρώνουν Premier League και Αργεντινή

Πληρώνουν Premier League και Αργεντινή

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο κουπόνι του Σαββάτου, με σημαντικές αναμετρήσεις και αρκετά στηρίγματα που δείχνουν τον δρόμο για ταμείο.
 

Γκλάντμπαχ - Άουγκσμπουργκ

Πήρε πολύ σημαντικό διπλό μέσα στο Μάιντζ με 2-1 και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από τις ευρωπαϊκές θέσεις η Γκλάντμπαχ. Παθιασμένη και με καλό πλάνο έκανε το καθήκον της. Στίντελ και Νίκο Σουλτς ήταν οι σκόρερ της ομάδας. «Οφείλω να δώσω τα εύσημα στην ομάδα μου. Μετά τον χαμένο ημιτελικό Κυπέλλου ήταν κάτι πολύ δύσκολο το σημερινό. Έδειξαν χαρακτήρα, άδειασαν το κεφάλι τους και έπαιξαν μπάλα. Υπάρχουν ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα τις εξαντλήσουμε», σχολίασε ο κόουτς Χέκινγκ, που πιστεύει ακράδαντα ότι η ομάδα θα είναι στην Ευρώπη του χρόνου. Ακολουθούν δύο παιχνίδια εντός και ένα εκτός, όλα με ομάδες από κάτω της. Επικράτησε με 4-0 του Αμβούργου εντός έδρας κάνοντας ένα τεράστιο βήμα παραμονής η Άουγκσμπουργκ. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Βαυαρούς, που σκόρπισαν τους «δεινόσαυρους». Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Χαμίτ Άλτιντοπ να κάνει τρομερή εμφάνιση. «Μπορούσε κανείς να νιώσει ποιος είχε σήμερα το τεράστιο κίνητρο, ποιος το ήθελε πιο πολύ. Στα… πόδια της πλέον η υπόθεση παραμονή, κάτι που φυσικά επηρεάζει θετικά άπαντες στην ομάδα. Τι κρατάμε; Η Γκλάντμπαχ έχει ακόμα αρκετούς παίκτες στα… πιτς. Παρόλα αυτά, δείχνει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική όποιος και να παίζει στην ενδεκάδα. Από την άλλη η Άουγκσμπουργκ, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα οι αποδόσεις προκαλούν. Έχει νόημα το διπλό όσο βρίσκεται τόσο ψηλά.

Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ 2DNB (3.25)

Σουόνσι – Έβερτον

Έχοντας δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, αφού έμεινε πίσω στο σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι, η Σουόνσι έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεδομένου ότι και η Χαλ έφερε ισοπαλία, η βαθμολογική «πραγματικότητα» δεν άλλαξε, καθώς η Σουόνσι παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Το ματς με την Εβερτον είναι ένας ακόμα... τελικός παραμονής και η παράδοση δεν ευνοεί τους Ουαλούς, καθώς σε είκοσι έξι επίσημα ματς έχουν μόλις δύο νίκες. «Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, όμως έχουμε τις πιθανότητές μας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», ήταν το μήνυμα του τεχνικού Πολ Κλέμεντ. Παρότι έδειξε διάθεση να κοντράρει την πρωτοπόρο Τσέλσι, η Εβερτον δεν απέφυγε την ήττα με 3-0. Είχε προηγηθεί το 0-0 με τη Γουέστ Χαμ και ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι όπου τα «ζαχαρωτά» δεν σκόραραν. Με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα, η Εβερτον θα τερματίσει πιθανότατα έβδομη και θα πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος δήλωσε ότι θα ήθελε να αναλάβει την Μπαρτσελόνα. Τι βλέπουμε; Υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη είναι η Σουόνσι, ειδικά αν νωρίτερα έχει κερδίσει η Χαλ. Η Εβερτον δείχνει να έχει... συμβιβαστεί με την έβδομη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εχει αξία να ρισκάρουμε, εναλλακτική λύση το Over.

Σουόνσι – Έβερτον 1DNB (1.91)

Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τους Ανδαλουσιανούς, που δεν μπόρεσαν για μια ακόμα χρονιά να κάνουν… μαγικά στο φινάλε και να σώσουν την κατηγορία. Ύστερα από 6 συναπτά έτη στα «μεγάλα σαλόνια», υποβιβάστηκαν στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Πλήρωσαν κυρίως το κακό «χτίσιμο» του ρόστερ τους, αλλά και τις λάθος επιλογές σε προπονητικό επίπεδο. Το Σάββατο το… πάλεψαν αρκετά στην έδρα της Σοσιεδάδ, ωστόσο λύγισαν στο 84’ για την ήττα με 2-1 και συμπλήρωσαν 10 σερί ματς δίχως νίκη (0-1-9) αποχαιρετώντας την κατηγορία. Στον αστερισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο κινούνται άπαντες στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πορτογάλο να την καθοδηγεί μαεστρικά σε έναν ακόμα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, αφού την Τρίτη σημείωσε χατ-τρικ στον πρώτο ημιτελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης και της χάρισε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση (3-0 εντός έδρας). Επιβλητική η εμφάνισή της, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν άφησε πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Στο πρωτάθλημα, προσπέρασε το εμπόδιο της Βαλένθια (2-1 εντός) με γκολ του Μαρσέλο στο 86’ και παραμένει σε θέση ισχύος όσον αφορά την κούρσα για τον τίτλο, αφού έχει ένα ματς λιγότερο από την Μπαρτσελόνα. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος Πέρεθ, έταξε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας το μεγαλύτερο πριμ όλων των εποχών (40 εκατομμύρια ευρώ), σε περίπτωση που κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα. Τι ποντάρουμε; Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα αντιμετωπίσει την υποβιβασμένη Γρανάδα, η οποία είναι πολύ χειρότερη ακόμα και από τις «ρεζέρβες» των φιλοξενούμενων. Η λογική λέει πάντως θα δούμε ματς δίχως πολλές σκοπιμότητες, με τη Ρεάλ να δέχεται γκολ στις 10 πιο πρόσφατες εξόδους της. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και τώρα.

Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης G/G +Over 2,5 (1.83)

Εστουδιάντες - Μπόκα Τζούνιορς

Πήγε στην έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ στη Κολομβία μεσοβδόμαδα για να πάρει το αποτέλεσμα που θα της έδινε σαφείς ελπίδες πρόκρισης, αλλά ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-1 η Εστουδιάντες. Μεσοβδόμαδα δεν έχει υποχρεώσεις για το Λιμπερταδόρες και θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, στο οποίο προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και έχασε επαφή με την πρωτοπόρο Μπόκα (8 βαθμούς διαφορά). Ακολουθεί ντέρμπι μίσους με τη Χιμνάσια. Το παιχνίδι με τη Μπόκα άλλαξε ώρα τρεις φορές, προκειμένου να μπορέσουν τρεις παίκτες των «φοιτητών» να προλάβουν την πτήση με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Αργεντινής U-20 για το Παγκόσμιο κύπελλο. Θα μεταφερθούν από το γήπεδο με ελικόπτερο αμέσως μετά το τέλος του ματς. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη για την Μπόκα, κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί εντός έδρας. Μπήκε δυνατά από την αρχή και «καθάρισε» το ματς με δύο γκολ του Μπενεντέτο μέχρι το 26’. Δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του αγώνα και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο πιτσιρικάς Μαρόνι στο 61’. Μόνη πρώτη ξανά και στο +3 από τη Νιούελς. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, καθώς ακολουθεί το σούπερ κλάσικο με τη Ρίβερ την ερχόμενη αγωνιστική. Τι κρατάμε; Η Εστουδιάντες έρχεται από κοπιαστικό ταξίδι και βγάζει κούραση στα τελευταία παιχνίδια της. Ναι μεν δεν χάνει εύκολα στο πρωτάθλημα, αλλά απέναντι της έχει μια Μπόκα που σκέφτεται μόνο τον τίτλο. Πολύ σημαντική η επιστροφή του Σεντούριον για τους «χενεΐζε». Θα ρισκάρουμε στο διπλό. Αξίζει το ρίσκο και στο 2 & G/G. Κάτι σε 1-2 κάνει το ματς.

Εστουδιάντες - Μπόκα Τζούνιορς 2 (2.61)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags