Facebook Pixel Μελισσανίδη, πες μας ποιός έστησε τον επόπτη!
| 2017-05-07 10:20:00

Μελισσανίδη, πες μας ποιός έστησε τον επόπτη!

Μελισσανίδη, πες μας ποιός έστησε τον επόπτη!

Διόμισυ χρόνια στην Ελλάδα παίζει μπάλα η παραμύθι φούρναρης κυβέρνηση της αριστεράς. Και τι άλλαξε; Πόσο βελτιώθηκε το ποδόσφαιρο, οι συνθήκες διεξαγωγής ενός αγώνα.

Πόσο καλύτερη έγινε η αστυνομία, η δικαιοσύνη. Τις απαντήσεις έδωσε με τον πιο κραυγαλέο τρόπο όλο αυτό το όρθιο αίσχος πριν και μετά τον τελικό του κυπέλλου στο Βόλο. Τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν βελτιώθηκε.

Ο Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος αμέσως μετά τον τελικό που από όπου να τον πιάσεις ντρόπιασε διεθνώς τη χώρα. Είπε για το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ ότι δεν ήταν ανθρώπινο λάθος του αρχιαλήτη επόπτη, ήταν οφσάιντ που βγάζει μάτια.Ότι ο επόπτης ήταν στημένος. Πληρωμένος, δηλαδή.

Μήπως ο βοηθός διαιτητή ήταν πράγματι στημένος, αλλά χωρίς χαρτζηλίκι. Στημένος, πάντως. Ποιος τον έστησε; Ο Μαρινάκης. Ο Αλαφούζος. Ο Σαββίδης αποκλείεται. Είναι αντιποντιακό, είναι αδιανόητο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται δημοσίως τακίμι με τον σύντροφο Μελισσανίδη και να του τη φέρει τόσο μπαμπέσικα.

Μήπως τον επόπτη τον έστησε η Παράγκα της ΝΔ για να τορπιλίσει τις προσπάθειες της πρώτης φοράς αριστερά. Κι όχι μόνο τον αλήτη επόπτη, αλλά και τις αλητείες των φιλάθλων να έστησαν οι συνωμότες του Μητσοτάκη.

Με στημένο διαιτητή ο ΠΑΟΚ μας απέκλεισε, υποστήριξε φόρα παρτίδα ο Παναθηναϊκός. Ποιος πάλι έστησε τον Κύζα; Ο Μελισσανίδης. Ο Μαρινάκης. Ο Μπέος. Ο Κομπότης. Ο Σαββίδης αποκλείεται. Ποιος. Πιθανόν κάποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, αντιστασιακός, αντισυστημικός, αντικαθεστωτικός.

Αν λειτουργούσε η δικαιοσύνη τόσο ο Αλαφούζος, όσο και ο Μελισσανίδης θα τιμωρούνταν με βαρειές συνέπειες σε βάρος των ομάδων τους. Επειδή χωρίς στοιχεία και αέρα πατέρα κατηγορούν ως γυψωμένους διαιτητές και υπονομεύουν το έργο της αριστερής κυβέρνησης.

Επίσης, έπρεπε να τιμωρηθούν και οι δύο προπονητές του τελικού, Ίβιτς και Χιμένεθ που είχαν την ίδια σκέψη, την ίδια τακτική. Δεν έπαιξαν για να κερδίσουν, αλλά να μη χάσουν. Γι αυτό οι δύο μπροστινοί τους στην ζωτική περιοχή του αντιπάλου, Αραούχο και Πρίγιοβιτς δεν υπήρχαν στο γήπεδο.

Με επόπτη τάλιμπαν στο Βόλο ο τελικός κυπέλλου του Αφγανιστάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags