Facebook Pixel Ψυχάρα Πρίγιοβιτς - Τι είπε για το κύπελλο, τον κόσμο και τον Λευκό Πύργο!
Ποδόσφαιρο
| 2017-05-07 17:53:00

Ψυχάρα Πρίγιοβιτς - Τι είπε για το κύπελλο, τον κόσμο και τον Λευκό Πύργο!

Ψυχάρα Πρίγιοβιτς - Τι είπε για το κύπελλο, τον κόσμο και τον Λευκό Πύργο!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν... τρελαμένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου, δηλώνοντας τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK24:

Δευτερόλεπτα πριν ανέβεις στο πούλμαν για να γυρίσετε στη Θεσσαλονίκη, ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνεις;

"Κατακτήσαμε αυτό που τόσο πολύ θέλαμε. Ήρθα η ώρα να το απολαύσουμε. Σήμερα δείξαμε πόσο πολύ το είχαμε ανάγκη αυτό το τρόπαιο. Προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού, γνωρίζαμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ήρθε αυτό το τρόπαιο".

Είχες κάνει μια εντυπωσιακή δήλωση, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει λιγότερους τίτλους απ΄όσους πραγματικά του αξίζουν. Σήμερα θεωρείς πως έγινε η αρχή;

"Σαφώς κάναμε την αρχή. Έχω πει και στο παρελθόν πως ήρθα στον ΠΑΟΚ για τίτλους. Το αξίζει αυτή η ομάδα. Όλα λειτουργούν άψογα μέσα στο κλαμπ, έχει δυναμική σαν ομάδα, σαν κόσμο, της αξίζουν οι τίτλοι. Ελπίζω πως αυτή είναι μόνο η αρχή. Σαν ποδοσφαιριστής συνηθίζω να βάζω στόχους και είμαι αποφασισμένος να τους πετύχω".

Σε έχουν χαρακτηρίσει ως άνθρωπο των τελικών, των μεγάλων παιχνιδιών, σήμερα ίσως κάποιοι να περίμεναν και κάποιο γκολ από σένα...

"Δεν έχει σημασία σε τέτοια παιχνίδια, σε τελικούς, ποιος σκοράρει και ποιος όχι. Εκείνη την ώρα παλεύουμε όλοι μέσα στην ομάδα για τον ίδιο στόχο. Η χαρά είναι ίδια για όλους. Θα ήταν πολύ ευχάριστο να σκοράρω, δεν το έκανα, το έκαναν δυο εξαιρετικοί συμπαίκτες μου και χαίρομαι γι΄αυτούς και την ομάδα".

Θέλω να μου πεις αν είχες κάποιο γούρι πριν το παιχνίδι και που αφιέρωσες το Κύπελλο...

"(γέλια), όλα έγιναν, όπως έπρεπε. Το Κύπελλο το αφιερώνω στην οικογένεια μου που βρέθηκε σήμερα εδώ, στη σύζυγό μου. Είναι οι δικοί μου άνθρωποι, εκείνοι που είναι πάντα δίπλα μου, στα άσχημα, στα δύσκολα, στις επιτυχίες. Φυσικά και σ΄όλη την ομάδα, μαζί παλέψαμε, μαζί το πετύχαμε και στους οπαδούς που είναι δίπλα μας".

Γνωρίζεις τι θα αντικρύσεις στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Λευκό Πύργο με την επιστροφή της ομάδας εκεί;

"Ναι, κάτι πήρε το αυτί μου. Ας το απολαύσουμε μαζί τους..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags