Facebook Pixel Survivor: Ο Ορέστης Τσανγκ «καρφώνει» μισθοφόρο και Χρανιώτη! «Την ίδια μέρα, εμένα μου είπε…»
Life
| 2017-05-08 20:39:00

Survivor: Ο Ορέστης Τσανγκ «καρφώνει» μισθοφόρο και Χρανιώτη! «Την ίδια μέρα, εμένα μου είπε…»

Survivor: Ο Ορέστης Τσανγκ «καρφώνει» μισθοφόρο και Χρανιώτη! «Την ίδια μέρα, εμένα μου είπε…»

Ο Ορέστης Τσανγκ μιλά για την αποχώρηση του και το νεύμα του μισθοφόρου προς την αντίπαλη ομάδα.

Ο Ορέστης Τσανγκ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από το Survivor, στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Survivor Πανόραμα. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης άφησε αιχμές μεταξύ άλλων για το νεύμα του Κώστα Αναγνωστόπουλου, στην αντίπαλη ομάδα, εκείνη των Διασήμων, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Ορέστη Τσανγκ στη διαδικασία της αποχώρησης.

«Από αυτό το παιχνίδι και από αυτά που ακούστηκαν για μορφασμούς και διάφορα πράγματα, θέλω να πω στους τηλεθεατές, ότι προτιμούσα και προτιμάω να πεινάω με την ομάδα των Μαχητών, παρά να χαμογελάω με τους άλλους. Αφού έκανε αυτό που έκανε νομίζω όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος και αυτό θα φανεί.»

«Στο συμβούλιο το τελευταίο, λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το όνομα μου, το είχα πει ότι έβλεπα κάποιες συμπάθειες, που ίσως δεν με ενοχλούν αυτή τη στιγμή, αλλά στο μέλλον βλέπω ότι υπάρχει κάποια συμπάθεια από παίκτες της αντίπαλης ομάδας, προς παίκτες της δικιάς μας ομάδας. Και νομίζω ότι το ματάκι και το χαμόγελο το αποδεικνύει αυτό.»

Ο Ορέστης Τσανγκ «καρφώνει» επίσης και για τη συμπεριφορά του Γιώργου Χρανιώτη, απέναντι στον οποίο δεν έκρυψε την ενόχληση του, όταν ο γνωστός ηθοποιός του έλεγε στην ουσία λίγο πριν την ατομική ασυλία πως θα ήταν καλό να βγει προτεινόμενος…

«Θα σου πω για ποιο λόγο. Γιατί όλα είναι θέμα timing. Ποια στιγμή θα το πεις. Οπότε πριν πάμε στο ατομικό αγώνισμα της ασυλίας, μου το είπε αυτό το πράγμα ο Χρανιώτης και λίγες ώρες μετά, αφότου είχα χάσει την ατομική ασυλία, είπαν με τον Κώστα ότι του είχε δώσει το κολιέ νοερά. Εγώ δεν το είχα δει και αυτό, αλλά το είπαν, ότι είπε καλή επιτυχία, να κερδίσεις, να κάνεις. Οπότε την ίδια μέρα με λίγη ώρα διαφορά, εμένα μου λέει, εντάξει δεν πειράζει και να είσαι υποψήφιος και τι έγινε και σε κάποιον άλλο συμπαίκτη μου δείχνει αυτή τη συμπάθεια. Εκείνη τη στιγμή με πείραξε» παραδέχεται ο Ορέστης Τσανγκ.



Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags