Facebook Pixel Ρουκέτες Γεωργίου: "Τέλος ο Μαρινάκης" – "Πόλεμος Τίγρη-Ιβάν", "Πρωτάθλημα του χρόνου θα πάρει ο..."!
| 2017-05-09 10:30:00

Ρουκέτες Γεωργίου: "Τέλος ο Μαρινάκης" – "Πόλεμος Τίγρη-Ιβάν", "Πρωτάθλημα του χρόνου θα πάρει ο..."!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ρουκέτες Γεωργίου: "Τέλος ο Μαρινάκης" – "Πόλεμος Τίγρη-Ιβάν", "Πρωτάθλημα του χρόνου θα πάρει ο..."!

Ο γνωστός δημοσιογράφος όπλισε και πυροβόλησε κατά ριπάς! Δηλώσεις-κόλαση που θα προκαλέσουν σάλο για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απίθανες ατάκες!

Τον απολαμβάνουμε καθημερινά στα ερτζιανά, 17:00 με 19:00 το απόγευμα, μέσω της συχνότητας του REAL FM. Οι ατάκες του άλλοτε τσακίζουν κόκκαλα και άλλοτε προκαλούν τον γέλωτα, αφού είναι γνωστό ότι διαθέτει πηγαίο χιούμορ. Εκτός από ένας άνθρωπος, για τον οποίο όλοι στήνουμε αφτί, για να ακούσουμε τι θα πει και κυρίως πώς θα το πει, ο Γιώργος Γεωργίου είναι ένας δημοσιογράφος που κάνει αποκαλύψεις. Με αυτή τη διάθεση μίλησε στον SportDog, όπλισε και πυροβόλησε κατά ριπάς.

O αγαπημένος ποδοσφαιρικός σχολιαστής αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου, εντός αγωνιστικού χώρου. Η αναμέτρηση δεν τον τρέλανε. "Ήταν της πλάκας", υποστήριξε στον SportDog, ενώ όσον αφορά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ξεκάθαρος. "Ήταν εγκλημα ειδεχθες", υποστήριξε ο Γιώργος Γεωργίου και προέβλεψε πόλεμο μεταξύ Σαββίδη και Μελισσανίδη. Μάλιστα, χαρακτήρισε το αφεντικό του ΠΑΟΚ ως νέο κατεστημένο, αφού ο Μαρινάκης, όπως τόνισε "τελείωσε από το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Όλα αυτά, με πολλές φοβερές ατάκες, σε μία απολαυστική συνέντευξη, την οποία πρέπει να διαβάσετε.

Πώς σας φάνηκε ο τελικός του Κυπέλλου ως παιχνίδι;

"Αγωνιστικά ήταν της πλάκας! Μέτρησα και είδα ότι οι δύο ομάδες άλλαξαν τρίτη πάσα στο 16'40''. Ήταν τρομερό πράγμα. Ήταν τελικός της πλάκας. Το μόνο που άξιζε ήταν στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, η ντρίμπλα του Κάμπος πάνω στον Τσιγκρίνσκι. Αυτό το ντυμένο ξύλο δεν μπορούσε να στρίψει".

Διαιτητικά;

"Αυτό που έκανε ο επόπτης ήταν πραγματικά έγκλημα ιδιαζόντως ειδεχθές. Μιλάω για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Όμως είχε προηγηθεί ένα πέναλτι στον Κρέσπο. Μετά από εμφανή θέση οφσάιντ, 2 μέτρα, μπήκε το γκολ του ΠΑΟΚ. Το γκολ του Χριστοδουλόπουλου όντως ήταν οφσάιντ, αλλά για πόσο; Για 5-10 πόντους; Το είδε και το ακύρωσε. Το άλλο που ήταν 2 μέτρα δεν το είδε; Εκεί είναι η όλη η ιστορία".

"Τα ίδια σκατά..."

Όλο και αυξάνονται τα κρούσματα με θύτη τον ΠΑΟΚ. Στα ημιτελικά ήταν ο Παναθηναϊκός, τώρα η ΑΕΚ. Ήταν μία ακόμα επίδειξη δύναμης του Σαββίδη αυτό;

"Όταν τελείωσα την εκπομπή, βγήκαν όλοι κυρίως Ολυμπιακοί, αλλά και ΑΕΚτζήδες και βρίζουν τον Σαββίδη. Τον λένε χαλίφη στη θέση του χαλίφη. Ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Ότι οι βιαστές παρουσιάζονται σα βιαζόμενοι τώρα. Και τι κάνει ο Σαββίδης; Αντιγράφει αυτά που έκαναν αυτοί. Έπαθε, έμαθε και πράττει. Τα ίδια σκατά.

Εγώ άνθρωπο που να έχει τη δύναμη και να την κλειδώνει στο συρτάρι δεν έχω γνωρίσει. Δεν υπάρχει. Δεν κρύβεις τη δύναμη στο συρτάρι. Είναι νόμος αυτό. Θα μου πείτε είναι σωστό αυτό; Όχι βέβαια, αλλά για μένα, δεν είναι ο πομπός, είναι ο δέκτης. Δηλαδή ο κόσμος που δέχεται αυτά τα πράγματα. Οι Ολυμπιακοί τόσα χρόνια υπερηφανευόντουσαν και έλεγαν μπράβο στον Κόκκαλη και στον Μαρινάκη. Τα κάνει τώρα ο Σαββίδης; Βλέπεις ΠΑΟΚτζήδες να λένε μπράβο Σαββίδη, μπράβο ηγέτη. Τα έκανε ο Βαρδινογιάννης παλαιότερα; Μπράβο κάπταιν προχώρα. Άρα λοιπόν ο δέκτης είναι το πρόβλημα".

Υπάρχει Έλληνας οπαδός που δεν έχει κάνει κωλοτούμπα;

"Είναι τρομερό. Όταν τα λούζεται αυτά, φωνάζει. Όταν τα κάνει ο ίδιος λέει «τι έγινε μωρέ; Τόσα χρόνια τα έκαναν σε εμένα”. Εκεί πάει η ιστορία».

Η δήλωση του Μελισσανίδη περί στημένου βοηθού πώς σας φάνηκε;

"Τι να έλεγε; Είδε κάποια πράγματα αλλοπρόσαλλα από τον επόμπτη και το είπε".

"Τελειωμένη ιστορία ο Μαρινάκης"

Η ΑΕΚ, όμως, δεν έβγαλε αντίδραση στις δηλώσεις Σαββίδη, όταν έλεγε, ότι του ανήκει το Κύπελλο...

"Τι να έλεγε δηλαδή; Ο Σαββίδης ξεκίνησε την ιστορία αυτή με μία συμμαχία με τον Μελισσανίδη. Ξαφνικά τα έσπασαν. Πήγε και συμμάχησε με τον Μαρινάκη. Ο Σαββίδης τα σπάει και με αυτόν και ξανασυμμαχεί με τον Μελισσανίδη. Δηλαδή... ζήτω η Κύπρος. Εδώ ο Σαββίδης λέει, ότι θα πάρει 10 συνεχόμενα πρωταθλήματα".

Ο Σαββίδης λέει για 10, αλλά στη φιέστα του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης επέμενε στην υπόσχεσή του για 20...

"Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι τελειωμένη ιστορία. Δεν υπάρχει Μαρινάκης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελείωσε. Έχασε την ΕΠΟ, τα χάνει όλα. Όταν χάνεις διαιτητές, ΕΠΟ, όργανα δικαστικά, αντίο...".

"Του χρόνου θα το πάρει ο ΠΑΟΚ"

Πιστεύετε, δηλαδή, ότι αυτό ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα που κατακτά ο Ολυμπιακός;

"Ναι. Εγώ είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα το πάρει ο ΠΑΟΚ. Έτσι βλέπω. Θα μου πείτε τώρα, ότι πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές στην ΕΠΟ. Αλλά το ερώτημα είνα, θα γίνουν οι εκλογές; Ο Σαββίδης μόνος του, να πάει στις εκλογές με τον Γραμμένο είναι πολυ δύσκολο. Γι' αυτό συμμάχησε ξανά με τον Μελισσανίδη".

Είδε ότι ο Παναθηναϊκός έθεσε εαυτόν εκτός συμμαχίας, γι' αυτό προσέγγισε ξανά τον Μελισσανίδη;

"Αφού, ο Αλαφούζος είναι τελειωμένη ιστορία. Δεν τον υπολογίζει κανένας".

Στη φιέστα του Ολυμπιακού ο κύριος Μαρινάκης μίλησε για σημαντική ενίσχυση. Θεωρείτε ότι θα γίνουν σημαντικές μεταγραφές;

"Όχι. Γιατί ο Μαρινάκης δεν έβαζε λεφτά, όταν έπαιρνε 25 εκατομμύρια από την ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα βάλει τώρα που δεν έχει μία; Πλάκα κάνουμε τώρα; Δηλαδή τι παίκτες πήρε; Κάτι δανεικούς και της πλάκας;".

Στα πλέι οφ τι πιστεύετε ότι θα δούμε;

"Είναι πολύ πιθανό στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, η διαιτησία να γυρίσει τούμπα υπέρ του Μελισσανίδη. Αυτά είναι... δανεικά. Όσον αφορά το τελικό πλασάρισμα, βλέπω μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού να παιχτεί το κόλπο, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινά και με δύο βαθμούς".

"Τότε θα γίνει πόλεμος μεταξύ Σαββίδη-Μελισσανίδη"

Η απώλεια του Κυπέλλου δεν δίνει κίνητρο στην ΑΕΚ για να διεκδικήσει κάτι στα πλέι οφ;

"Ο Μελισσανίδης έχει έναν στόχο, το γήπεδο. Αν πάρει την άδεια, για να χτίσει το γήπεδο, τότε θα ξεσπάσει ένας φοβερός πόλεμος με τον Σαββίδη. Γιατί ο Μελισσανίδης θα θέλει να αναλάβει τα πρωτεία πια. Θα έχει δικό του γήπεδο, θα έχει πάρει ...γρόσια, θα έχει γυρίσει καβάλα στο άσπρο άλογο. Εκεί θα δείτε πόλεμο, μεταξύ του κατεστημένου που θα είναι ο Σαββίδης και του Μελισσανίδη".

Γήπεδο και χτίσιμο καλής ομάδας μπορεί να γίνει; Γιατί τα έξοδα θα είναι πολλά...

"Είναι γνωστό ότι ο Μελισσανίδης είναι καβούριας, όπως ήταν κάποτε και ο καπετάνιος. Όμως αν γίνει το γήπεδο θα αναγκαστεί να κάνει κάποιες μεταγραφές. Δεν γίνεται να μην το κάνει. Μετά το γήπεδο ξεκινά μία καινούρια εποχή για τον Μελισσανίδη".

Αυτό δεν περιμένουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ από αυτόν; Λένε ότι μετά το γήπεδο "τελειώνουν τα ψέμματα"...

"Βέβαια... Έτσι είναι. Αλλά είναι δεδομένο ότι ο Σαββίδης αναλαμβάνει τα ηνία στο ελληνικο ποδόσφαιρο. Το έχω πει εδώ και ένα μήνα από το ραδιόφωνο. Βλέπετε, συν τοις άλλοις, ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ζητούν να τιμωρηθούν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό. Το κάνουν για το συμφέρον τους, για να είναι πρώτοι αυτοί".

"Αλλάζουν τα κόζα"

Λόγω της απουσίας των δύο αιωνίων στον τελικό του Κυπέλλου έγινε μία προσπάθεια υποβάθμισης της ιστορίας των δύο φιναλίστ. Ακούσαμε και τον Σάββα Θεοδωρίδη να δηλώνει ότι παλιά δεν ήξερε καμία μεγάλη ομάδα πέραν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού...

"Είναι μεγάλη αλήθεια και φάνηκε στον τελικό ότι χωρίς Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν υπάρχει λούσο. Δεν υπάρχει χρώμα, βελούδο. Είναι άλλο το χρώμα του τελικού μεταξύ των δυο αυτών και άλλο με άλλες ομάδες".

Αγωνιστικά, όμως, έχει αποδειχτεί διαχρονικά ότι καλό ποδόσφαιρο σε τελικούς Κυπέλλου έχει παιχτεί μόνο όταν ο ένας φιναλίστ είναι η ΑΕΚ...

"Ναι, ισχύει. Εν προκειμένω όμως μιλάω από άποψη πρεστίζ".

Μπορεί να σπάσει αυτό, δηλαδή να χάσουν αίγλη και δύναμη οι δύο αιώνιοι;

"Αλλάζουν τα κόζα. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει. Αυτό το έχει συνειδητοποιήσει ο οπαδός του Παναθηναϊκού. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι ομάδα που έχει από πίσω πολύ κόσμο δεν χάνεται ποτέ. Θα έρθει ξανά στην επικαιρότητα, θα πάρει πάλι τα πρωτεία. Είναι κύκλος αυτή η ιστορία. Θυμάστε τον Ολυμπιακό; Ήταν 10 χρόνια στη δίαιτα. Ήρθε και παίρνει πρωτάθλημα 20 χρόνια. Τώρα πάλι υποχωρεί. Τέλος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags