Facebook Pixel Kατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον τελικό - Οκτώ οπαδοί σε δίκη!
| 2017-05-09 22:50:00

Kατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον τελικό - Οκτώ οπαδοί σε δίκη!

Kατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον τελικό - Οκτώ οπαδοί σε δίκη!

Ταυτοποιήθηκαν και παραπέμπονται σε δίκη για τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου συνολικά οχτώ οπαδοί και των δύο ομάδων.

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τα επεισόδια του «τελικού της ντροπής» μεταξύ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, εντός και εκτός του Πανθεσσαλικού Σταδίου, διέταξε η εισαγγελέας Βόλου Ιωάννα Καντά για τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών για τα επεισόδια.

Ταυτοποιήθηκαν και παραπέμπονται σε δίκη για τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου συνολικά οχτώ οπαδοί και των δύο ομάδων, μεταξύ αυτών και ένας 32χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που ταυτοποιήθηκε και προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου.

Η ταυτοποίησή του έγινε από φωτογραφίες και πλάνα βίντεο και αφέθηκε ελεύθερος αφού παραπέμφθηκε σε δικάσιμο. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ποινικό μητρώο.

Στο μεταξύ, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ γνωστοποίησε τις κλήσεις της σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη (11/5), ωστόσο σε αυτές δεν βρίσκονται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags