Facebook Pixel Απαντήσεις Μπεργκ για ΟΛΑ! Τι λέει για Κίνα, Μάλαγα, πλέι οφ και τις περικοπές στον Παναθηναϊκό!
| 2017-05-09 23:40:00

Απαντήσεις Μπεργκ για ΟΛΑ! Τι λέει για Κίνα, Μάλαγα, πλέι οφ και τις περικοπές στον Παναθηναϊκό!

Απαντήσεις Μπεργκ για ΟΛΑ! Τι λέει για Κίνα, Μάλαγα, πλέι οφ και τις περικοπές στον Παναθηναϊκό!

Ο Σουηδός άσος δεν... μασάει τα λόγια του και μιλάει ανοικτά τόσο για το μέλλον του όσο και για τις αλλαγές που (ακούει) ότι θα γίνοτν στον Παναθηναϊκό.

Συνέντευξη του Μάρκους Μπεργκ φιλοξένησε σήμερα η σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet», ως συνέχεια των δηλώσεων του τη Δευτέρα μαζί με το φερόμενο ενδιαφέρον της Μάλαγα για την απόκτησή του.

Ο Σουηδος άσος ξεκαθάρισε πως καμία προοπτική δεν τον αφήνει αδιάφορο, πλην όμως επεσήμανε για ακόμα μια φορά ότι δυσκολεύεται να βρει μέρος σαν την Ελλάδα που να προσφέρει την ίδια ποιότητα ζωής στον ίδιο και την οικογένειά του!

«Θα είναι σκληρά και απανωτά παιχνίδια μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων, αλλά πιστεύω πως θα έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε την πρώτη θέση στα play off. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και στο πρωτάθλημα δεν έχουμε χάσει από αυτές τις ομάδες στα ματς που αγωνίστηκα.
Για το μέλλον είναι δύσκολο να απαντήσω. Είναι υποθετικές οι ερωτήσεις. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που έρχονται και στον Παναθηναϊκό. Για τη Μάλαγα είναι απλά φήμες. Η La Liga είναι πιθανότατα το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Είναι προφανώς ενδιαφέρον για κάθε ποδοσφαιριστή. Οπως έχω πει πολλές φορές, πραγματικά μου αρέσει να δουλεύω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση την επόμενη σεζόν».

Οι Σουηδοί, ρώτησαν τον Μπεργκ αν απορρίπτει την Κίνα επειδή φοβάται πως θα χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα και η απάντησή του ήταν διπλωματική: «Δεν νομίζω πως μπορείς να το πεις αυτό με σιγουριά κατ’ αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν ξένοι σταρ στην Κίνα που έχουν κρατήσει τη θέση τους στην εθνική τους ομάδα. Αν, λέω αν, σε κάποιο σημείο ήταν κατάλληλο για εμένα κάνω μια τέτοια κίνηση, πιστεύω πως θα έχω ακόμα τη φιλοδοξία, την καθοδήγηση και την ποιότητα για να παίζω στην εθνική ομάδα.
 

Είναι πραγματικά ανόητο να σκέφτομαι τι θα σήμαινε αυτό οικονομικά για εμένα και την οικογένειά μου. Αναφορικά με την ποιότητα ζωής, γνωρίζω πως δεν υπάρχουν πολλά μέρη για εμένα και την οικογένειά μου που να συγκρίνονται με την Ελλάδα»!

Οσον αφορά το ενδεχόμενο νέων περικοπών στον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: «Δεν το γνωρίζουμε αυτό ακόμα. Έχω μόνο διαβάσει και ακούσει πως το μπάτζετ μας θα μειωθεί κατά το ήμισυ, σε σχέση με τι επενδύσαμε πριν λίγους μήνες. Εχουμε ήδη μειώσει αρκετά το μπάτζετ κι αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα λιγότερα για την επόμενη σεζόν. Γίνεται δύσκολο όταν οι άλλες ομάδες είναι καλύτερες οικονομικά. Υπάρχει μια επισφαλής κατάσταση στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουμε τη δουλειά μας στα play off. Είχαμε δυο εβδομάδες διακοπής κι αυτό ήταν καλό. Θα έχουμε μόνο ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τα άλλα παιχνίδια είναι στην Αθήνα. Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags