Facebook Pixel Δήλωση - σπόντα: "Τι να πάω να κάνω στη φιέστα του ΠΑΟΚ";
Άλλα Σπορ
| 2017-05-10 16:00:00

Δήλωση - σπόντα: "Τι να πάω να κάνω στη φιέστα του ΠΑΟΚ";

Δήλωση - σπόντα: "Τι να πάω να κάνω στη φιέστα του ΠΑΟΚ";

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε στο "Metropolis 95,5" για το πρωτάθλημα που κατέκτησε μέσα στου Ρέντη ο Δικεφάλος του Βορρά, λέγοντας πως αρνήθηκε να πάει στην φιέστα της ομάδας, αν και προσκλήθηκε σε αυτήν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»

Για το αν νιώθει πως η κατάκτηση του Πρωταθλήματος ήταν μια δικαίωση και για τον ίδιο: «Θεωρώ πως ναι. Από τους οκτώ μήνες που δούλεψε η ομάδα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ως τώρα στους επτά ήμουν εγώ. Άρα έχω κι εγώ κάποιο κομμάτι της επιτυχίας».

Για τον Χόρχε Ελγκέτα: «Βάσει αποτελέσματος τα πήγε μια χαρά. Το αποτέλεσμα, όμως, δεν είναι πάντα αν είσαι πρώτος ή δεύτερος. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι να έχεις δημιουργήσει κάτι καλό, κάποιους καλούς παίκτες. Σύμφωνα, βέβαια, με τα μέσα ενημέρωσης, αποτέλεσμα είναι μονάχα αν είσαι πρώτος ή δεύτερος».

Για το αν χάρηκε με το Πρωτάθλημα: «Οπωσδήποτε χάρηκα. Ήταν μια δικαίωση για όλους μας. Βεβαίως, η δουλειά μας, οι επιλογές μας αμφισβητήθηκαν μέσα στη χρονιά, όπως πάντα συμβαίνει στην Ελλάδα. Στο τέλος, όμως, όταν αποδεικνύεται πως δεν ήταν όπως τα έλεγαν, όλα είναι μέλι γάλα».

Για το αν πήγε στη φιέστα: «Όχι βέβαια. Δεν είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Τι να πάω να κάνω; Ο Τσαλόπουλος με κάλεσε, όμως, δεν ήταν πρέπον να πάω. Αν ο ΠΑΟΚ δεν έπαιρνε το Πρωτάθλημα θα υπήρχε η ίδια αναγνώριση; Ή μόνο όταν παίρνεις το Πρωτάθλημα είσαι καλός και όταν δεν το παίρνεις δεν είσαι καλός; Από τη στιγμή που με διώχνει ο ΠΑΟΚ από την ομάδα τι να κάνω στη φιέστα;». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags