Facebook Pixel "Τρελαμένος" Κρέσπο στη MARCA!
| 2017-05-10 16:10:00

"Τρελαμένος" Κρέσπο στη MARCA!

"Τρελαμένος" Κρέσπο στη MARCA!

Σε συνέντευξη του στην ευρείας κυκλοφορίας ισπανική εφημερίδα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων οτι όνειρό του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Δικέφαλο!

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη, σε μία πόλη που ο τρόπος ζωής μοιάζει πολύ με αυτόν στην Ισπανία. Παρά την απόσταση από την Ισπανία, υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Μου αρέσει να μαθαίνω νέα μέρη, να καινοτομώ, να ζω νέες εμπειρίες».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για το κλαμπ και τους οπαδούς. Το κλαμπ δεν είχε πανηγυρίσει τίτλους τα τελευταία χρόνια και βάλαμε τέλος σε αυτό το κακό διάστημα».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ που γνωρίζει καλά: «Ήμουν μαζί με τον κόουτς Χιμένεθ στη Σεβίλλη, ο προπονητής με τον οποίο πέρασα τον περισσότερο χρόνο. Στο τέλος του τελικού είχαμε λιγότερο χρόνο γιατί ο ένας πανηγύριζε κι ο άλλος ήταν λιγότερο χαρούμενος. Ήταν παράξενο για εμένα να τον έχω στην άλλη άκρη του πάγκου των αντιπάλων».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι η χρονιά που τερματίσαμε πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Ξεκινήσαμε τη σεζόν έχοντας μία τιμωρία τριών πόντων, αλλά παλέψαμε ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε το πρωτάθλημα δύο μήνες πριν τελειώσει».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ηρθα στην ομάδα για τίτλους. Η επιτυχία στο Κύπελλο είναι σημαντικό για το κλαμπ, αλλά εγώ ονειρεύομαι το πρωτάθλημα. Ελπίζω να το πάρουμε. Αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο θα παλέψουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ οργανωμένο κλαμπ, που δουλεύει σοβαρά και προοδεύει κάθε χρόνο. Δεν έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, αλλά με το Κύπελλο αναβαθμιστήκαμε στη λίγκα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να προοδεύουμε. Έχουμε μπει ανάμεσα στους συλλόγους της Αθήνας».».

Για τον Κάνιας: «Γνωριζόμασταν από πριν, αυτό βοήθησε και τους δύο στην προσαρμογή. Πάντα υπάρχει μεταξύ μας η κόντρα Σεββίλης-Μπέτις, αλλά προσπαθούμε να μη μας κάνει κακό».

Για τα πλέι οφ: «Η συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League είναι ο στόχος της χρονιάς! Έχουμε εξασφαλίσει την παρουσία μας στα προκριματικά του Europa League μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας και ελπίζουμε να πάρουμε την πρώτη θέση για το Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags