Facebook Pixel Πυρηνικός πόλεμος! Δήλωση-φωτιά Γιαννακόπουλου για Μπαλτάκο και μηνύσεις!
| 2017-05-11 11:55:00

Πυρηνικός πόλεμος! Δήλωση-φωτιά Γιαννακόπουλου για Μπαλτάκο και μηνύσεις!

Πυρηνικός πόλεμος! Δήλωση-φωτιά Γιαννακόπουλου για Μπαλτάκο και μηνύσεις!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του προέδρου του Ερασιτέχνη, κατηγορώντας τον, ότι όσα αναφέρει στη γραπτή του δήλωση είναι ψευδή!

«Το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Με θίγει και ως άνθρωπο και ως Παναθηναϊκό. Πηγαίνω τώρα στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση. Θα τα πούμε στα δικαστήρια», ανέφερε και απέκλεισε το ενδεχόμενο να "μπει" στον Ερασιτέχνη με τον Δημήτρη Μπαλτάκο να παραμένει σε κάποιο πόστο.

«Τον πλανήτη ολόκληρο να μου δώσουν δεν υπάρχει πιθανότητα να κάτσω στο ίδιο τραπέζι μαζί του. Με ψεύδη προσπαθεί να μείνει στον Παναθηναϊκό. Έχω μόνο να του πω, πως είναι ευπρόσδεκτος αλλά μόνο στις εξέδρες», ανέφερε.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Είδα μία τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που συνεχίζει τα ψεύδη, με θίγει σε προσωπικό και Παναθηναϊκό επίπεδο. Πηγαίνω τώρα σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση εναντίον του κ. Μπαλτάκου. Τον προκαλώ να βγει και να πει πότε, πού έγιναν όλα αυτά που καταγγέλλει και αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει, κάτι που πρέπει να γίνει στη συνέχεια στα δικαστήρια. Με τους κ.κ. Μπαλτάκους δεν πρόκειται να καθίσω ξανά στο ίδιο τραπέζι. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργήσεις σε κανένα επίπεδο και πουθενά. Ή κάνει στην άκρη και αφήνει τον Ερασιτέχνη, ή να βγει και να μας πει ότι μένει για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα ασταμάτητα. Να βγει και πει όσα έχουν γίνει για το Γουδή. Έχουμε πει επανειλημμένα πως είμαστε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στο Γουδή. Το έχω πει δημοσίως και γραπτώς. Αν οι άνθρωποί μου αναλάβουν τον Ερασιτέχνη και δεν προχωρήσει η περίπτωση του γηπέδου στο Γουδή, τότε εδώ είμαστε για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας». 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον Τάκη Μπαλτάκο η οποία χάλασε, βγάζοντας πικρία για συγκεκριμένες συμπεριφορές, τις οποίες πάντως δεν κατονόμασε.

Εκείνο που άφησε να εννοηθεί πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι ότι ο Τάκης Μπαλτάκος δεν τον σεβάστηκε και λειτουργούσε υπογείως για διάφορα θέματα.

«Αυτό είναι καλύτερο να ρωτήσετε τον κ. Μπαλτάκο. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Ο σεβασμός είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης, κάτι που οι κ.κ. Μπαλτάκοι δεν κάνουν. Εγώ έχω μάθει από το σπίτι μου να σέβομαι».  

Παράλληλα, ναφέρθηκε στην απόφαση της παραμονής των Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνη Φώτση στο ρόστερ της ομάδας μετά την απόφασή τους να επιστρέψουν μόνοι τους από την Κωνσταντινούπολη και τόνισε πως έβαλε το «θέλω» του κόσμου του «Τριφυλλιού» πάνω από το δικό του, ενώ ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τσάβι Πασκουάλ.

«Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων. Αναγκάστηκα να βάλω το "θέλω" του κόσμο πάνω από το δικό μου και πάνω από αυτό του κλαμπ. Ο κόσμος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις και όλα τα μηνύματα που έλαβα έλεγαν πως πάνω απ'όλα είναι ο τίτλος. Έτσι, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε ο κόσμος. Η απόφαση της παραμονής δε με εκφράζει, ωστόσο ήταν προσωπική μου απόφαση μαζί με τον κύριο Πασκουάλ. Μίλησα με τον κόουτς και του είπα πως για το καλό της ομάδας πρέπει να μείνουν οι συγκεκριμένοι αθλητές και αυτός μου είπε πως χαίρεται με την απόφαση αυτή και έτσι συνεχίζουμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον κύριο Πασκουάλ, είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και στους τελικούς αλλά και κυρίως την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags