Facebook Pixel Η θέση Γιαννακόπουλου για τους "αντάρτες" της Κωνσταντινούπολης...
| 2017-05-11 12:28:00

Η θέση Γιαννακόπουλου για τους "αντάρτες" της Κωνσταντινούπολης...

Η θέση Γιαννακόπουλου για τους "αντάρτες" της Κωνσταντινούπολης...

Διαβάστε την τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους παίκτες που δεν ανέβηκαν στο πούλμαν της επιστροφής μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε...

Σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στο ΣΠΟΡ ΦΜ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση της παραμονής των Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνη Φώτση στο ρόστερ της ομάδας μετά την απόφασή τους να επιστρέψουν μόνοι τους από την Κωνσταντινούπολη και τόνισε πως έβαλε το «θέλω» του κόσμου του «Τριφυλλιού» πάνω από το δικό του, ενώ ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τσάβι Πασκουάλ.

«Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων. Αναγκάστηκα να βάλω το "θέλω" του κόσμο πάνω από το δικό μου και πάνω από αυτό του κλαμπ. Ο κόσμος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις και όλα τα μηνύματα που έλαβα έλεγαν πως πάνω απ'όλα είναι ο τίτλος. Έτσι, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε ο κόσμος.

Η απόφαση της παραμονής δε με εκφράζει, ωστόσο ήταν προσωπική μου απόφαση μαζί με τον κύριο Πασκουάλ. Μίλησα με τον κόουτς και του είπα πως για το καλό της ομάδας πρέπει να μείνουν οι συγκεκριμένοι αθλητές και αυτός μου είπε πως χαίρεται με την απόφαση αυτή και έτσι συνεχίζουμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον κύριο Πασκουάλ, είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και στους τελικούς αλλά και κυρίως την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags