Facebook Pixel Τρομερό τι έκανε ο Μελισσανίδης στον Λουτσέσκου - "Άφωνος" και ο Χιμένεθ στη συνάντηση με τον Τίγρη!
| 2017-05-11 12:30:00

Τρομερό τι έκανε ο Μελισσανίδης στον Λουτσέσκου - "Άφωνος" και ο Χιμένεθ στη συνάντηση με τον Τίγρη!

Τρομερό τι έκανε ο Μελισσανίδης στον Λουτσέσκου - "Άφωνος" και ο Χιμένεθ στη συνάντηση με τον Τίγρη!

Αδιανόητα πράγματα απ' το μεγάλο αφεντικό της Ένωσης στο θέμα του νέου προπονητή - Πώς χειρίστηκε την υπόθεση, γιατί «έφαγε» τον Ρουμάνο κι έδωσε το χρίσμα στον Ισπανό;

Το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ έλαβε τέλος οριστικά χθες το βράδυ, καθώς στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον Χιμένεθ υπήρξε συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Έτσι, "κάηκε" οριστικά και η υποψηφιότητα του Λουτσέσκου, ο οποίος υπήρχε στο προσκήνιο μέχρι την τελευταία στιγμή, αν και στην πραγματικότητα η περίπτωση του Ρουμάνου περισσότερο "χρησιμοποιήθηκε" από το αφεντικό της ΑΕΚ, παρά αποτέλεσε ...διακαής πόθος, όπως παρουσιάστηκε, μάλιστα, σε κάποια φάση και από τα "κιτρινόμαυρα" Μέσα.

Πάντως, ο SportDog σάς είχε προϊδεάσει για το "τρικ" του ηγέτη της Ένωσης, που αποφάσισε να διατηρήσει για αρκετές μέρες στην επικαιρότητα και τα δύο ονόματα, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις στην τελική του επιλογή.

Στην ουσία, ο Τίγρης έβγαλε μπροστά το όνομα του Ρουμάνου, το οποίο, όπως φάνηκε, δεν έκανε και το μεγαλύτερο ..."γκελ" στον κόσμο της ομάδας, εισέπραξε αυτή την αντίδραση των οπαδών και από εκεί που όλοι αμφιταλαντεύονταν για τον Χιμένεθ, κατάφερε να "εδραιώσει" στην κοινή γνώμη ότι ο Ισπανός είναι η καλύτερη επιλογή και, φυσικά, πιο κατάλληλη από του Λουτσέσκου! Αν, βέβαια, οι αντιδράσεις στην περίπτωση του Ρουμάνου ήταν διαφορετικές, δεν αποκλείεται την ίδια τύχη να είχε ο …Χιμένεθ!

Όσον αφορά τη χθεσινή συνάντηση Μελισσανίδη - Χιμένεθ, γράφτηκαν πολλά σχετικά με το μπάτζετ της νέας σεζόν και τις αξιώσεις του Ισπανού τεχνικού, ωστόσο στην πραγματικότητα δε συζητήθηκε τίποτα γι’ αυτά τα θέματα, καθώς εκκρεμούν τα πλέι οφ. Στην πραγματικότητα, ο Ισπανός δεν εξέφρασε κάποια άποψη για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, ενώ δεν έγινε κουβέντα ούτε για το οικονομικό μέρος του νέου συμβολαίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags