Facebook Pixel ΑΥΤΟΣ αγοράζει τον Ηρακλή!
| 2017-05-11 13:00:00

ΑΥΤΟΣ αγοράζει τον Ηρακλή!

ΑΥΤΟΣ αγοράζει τον Ηρακλή!

Διαβάστε σε ποιον ετοιμάζεται ο Σπύρος Παπαθανασάκης να πουλήσει τις μετοχές της κυανόλευκης ΠΑΕ!

Ο Νίκος Καγιούλης μέσω δικηγόρου, κατέθεσε γραπτώς την πρότασή του για την αγορά της ΠΑΕ που αποτελεί τη μοναδική μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

Η δημόσια γνωστοποίηση πώλησης των μετοχών από τον Σπύρο Παπαθανασάκη κατά μια μετάφραση της κίνησής του είχε σκοπό την προσπάθεια προσέλκυσης περισσότερων ενδιαφερομένων για την ΠΑΕ, πέραν του ενός. Ο μοναδικός που από καιρό όχι απλώς έχει μεταφέρει την πρόθεσή του να αποκτήσει τις μετοχές, αλλά έχει το συζητήσει με συγκεκριμένη πρόταση με τον μεγαλομέτοχο, είναι ο Νίκος Καγιούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες μέσω δικηγόρου ο Καγιούλης κατέθεσε επίσημη πρόταση απόκτησης των μετοχών στον δικηγόρο του Σπύρου Παπαθανασάκη, Στέφανο Τσιμικάλη.

Πρόκειται για την πρόταση που είχε μεταφερθεί από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, με την τμηματική καταβολή 1 εκ. ευρώ από τον Καγιούλη (και τον «συμπαίκτη» του που λίγες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει και λένε πως προέρχεται από τη Γερμανία) στον Παπαθανασάκη. Πρόταση την οποία συζητά πολύ θετικά και όλα δείχνουν πως θα την αποδεχθεί ο τωρινός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποτελώντας οριστικά παρελθόν.

Metrosport 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags