Facebook Pixel Έτσι πάει ο Ίβιτς να καθαρίσει πάλι την ΑΕΚ - Ποιους πολεμιστές ρίχνει στην αρένα της Τούμπας
| 2017-05-11 14:05:00

Έτσι πάει ο Ίβιτς να καθαρίσει πάλι την ΑΕΚ - Ποιους πολεμιστές ρίχνει στην αρένα της Τούμπας

Έτσι πάει ο Ίβιτς να καθαρίσει πάλι την ΑΕΚ - Ποιους πολεμιστές ρίχνει στην αρένα της Τούμπας

Πώς θα παρατάξει ο Βλάνταν Ίβιτς τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής; Οι δέκα θέσεις που έχουν «κλειδώσει» και το μοναδικό δίλημμα!

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» λέει ο λαός και στον ΠΑΟΚ θέλουν να το κάνουν πράξη στα πλέι οφ. Με δύο βαθμούς στην …εκκίνηση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Κυριακή στην ΑΕΚ στην Τούμπα και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να κατακτήσει τη θέση που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει ήδη στο μυαλό του τους δέκα από τους έντεκα στους οποίους θα βασιστεί στο ξεκίνημα του αγώνα.

Αυτοί είναι οι Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Πρίγιοβιτς αλλά και ο Κάνιας που θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου λόγω κίτρινων καρτών Σάκχοφ.

Αυτό που απομένει είναι να «κλειδώσει» και η θέση του αριστερού εξτρέμ. Γι΄ αυτήν, ο Ίβιτς έχει τρεις επιλογές. Τον Ενρίκε, τον Πέλκα και τον Ουάρντα, με τον δεύτερο να φαίνεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να συμπληρώσει το βασικό σχήμα και τον πρώτο να προορίζεται να έρθει από τον πάγκο, όπως συνέβη και στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags