Facebook Pixel Σάλος: Μετά το τρίο διέρρευσαν ακατάλληλες φωτογραφίες και άλλης γνωστής αθλήτριας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-05-11 22:47:00

Σάλος: Μετά το τρίο διέρρευσαν ακατάλληλες φωτογραφίες και άλλης γνωστής αθλήτριας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος: Μετά το τρίο διέρρευσαν ακατάλληλες φωτογραφίες και άλλης γνωστής αθλήτριας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ακόμη Diva εκτεθειμένη...

 

Μία ακόμη πρωταθλήτρια του WWE έπεσε θύμα χάκερ, ο οποίος αφού έκλεψε ακατάλληλες φωτογραφίες της, τις δημοσίευσε στο διαδίκτυο, πυροδοτώντας νέο «ροζ» σκάνδαλο στο χώρο.

Μετά λοιπόν την Paige που έκανε τρίο με συναθλητές της και καλούσε το σύντροφό της για παρά φύσιν σεξ, η Charlotte Flair είδε τον εαυτό να «κυκλοφορεί» ολόγυμνη σε ολόκληρο το ίντερνετ.

Η κόρη του θρύλου του WWE, Ric Flair, δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει ανοιχτά για τον εφιάλτη που ζει, υποστηρίζοντας ότι οι φωτογραφίες (gallery) είναι προϊόν υποκλοπής και απαιτώντας να κατέβουν αμέσως από όλες τις ιστοσελίδες.

«Ιδιωτικές φωτογραφίες μου εκλάπησαν και διέρρευσαν δημοσίως χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Πρέπει να κατέβουν αμέσως», δήλωσε η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια του WWE.


Η 31χρονη θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα θηλυκά αστέρια του WWE, αλλά και μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες που «πυροδότησαν» την «επανάσταση των Divas», αφού μαζί με τις Sasha Banks, Bayley and Becky Lynch, έδωσε αγώνα για τη νομιμοποίηση της γυναικείας πάλης.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως αρκετές WWE Divas έχουν πέσει επίσης θύματα χάκερς με ψεύτικες φωτογραφίες καθώς τόσο η Alexa Bliss όσο και η Summer Rae αναγκάστηκαν να διαψεύσουν δημοσίως πως πρωταγωνιστούν σε ακατάλληλες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με το όνομά τους…

 

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags