Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκάνδαλο η αφαίρεση βαθμών"
| 2017-05-12 10:55:00

ΠΑΟΚ: "Σκάνδαλο η αφαίρεση βαθμών"

ΠΑΟΚ: "Σκάνδαλο η αφαίρεση βαθμών"

"Πυρ και μανία" είναι στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ με τις φήμες που διακινούνται περί τιμωρίας της ομάδας για τα όσα έγιναν στον τελικό με αφαίρεση βαθμών!

Χαρακτηριστικά, υποστήριζαν χθες πως μετά από την πρώτη μελέτη του κατηγορητηρίου και συλλέγοντας όλα τα σχετικά στοιχεία για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ, "οποιαδήποτε απόφαση αφαίρεσης βαθμών στον Δικέφαλο, θα αποτελέσει μέγα σκάνδαλο."

Το κατηγορητήριο στοιχειοθετήθηκε λαμβάνοντας υπόψιν μόνο την πρώτη έκθεση του παρατηρητή Βακάλη, η οποία εστάλη τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής, αγνοώντας όμως την συμπληρωματική έκθεση της Δευτέρας που διευκρίνιζε όλα όσα έγιναν.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει, μόνο από μία υποτιθέμενη εισβολή φιλάθλων στο 20:44 (το βράδυ του Σαββάτου πριν τον τελικό), η οποία όμως δεν αναγράφεται στην έκθεση της αστυνομίας, με άνδρες της οποίας ήρθαν σε αντιπαράθεση οπαδοί της ομάδας. Όπως έλεγαν από τον ΠΑΟΚ, η προηγούμενη αναφορά του παρατηρητή είναι λανθασμένη και τόνιζαν πως ο παρατηρητής εννοούσε τα γεγονότα που έγιναν στις 18:30, πολύ νωρίτερα δηλαδή.

Ο ίδιος ο παρατηρητής άλλωστε αναγνώρισε το λάθος του και για αυτό τον λόγο έκανε την συμπληρωματική έκθεση. Η πρώτη έκθεση του Βακάλη εστάλη μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και η συμπληρωματική το πρωί της Δευτέρας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags