Facebook Pixel Πανάκριβος "Έλληνας" για ...αντι-Εμποκού - Αρέσει στον Ουζουνίδη - Ο "ύπουλος" ατζέντης και το κρυφό χαρτί
| 2017-05-12 14:15:00

Πανάκριβος "Έλληνας" για ...αντι-Εμποκού - Αρέσει στον Ουζουνίδη - Ο "ύπουλος" ατζέντης και το κρυφό χαρτί

Πανάκριβος "Έλληνας" για ...αντι-Εμποκού - Αρέσει στον Ουζουνίδη - Ο "ύπουλος" ατζέντης και το κρυφό χαρτί

Τι πραγματικά παίζεται με αξιόλογο μεσοεπιθετικό και τους "πράσινους"; Πώς θα μπορούσε να γίνει το ντιλ με τον ...αλμυρό ποδοσφαιριστή; Διάβασε στο sportdοg όλες τις απαντήσεις!

Είναι δεδομένο ότι στον Παναθηναϊκό ψάχνουν για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Και κυρίως για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Εμποκού, ο οποίος είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα, μιας και οι αξιώσεις τις Κιέβο είναι μέχρι τώρα απαγορευτικές για τους Πράσινους.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ήρθε ξανά στο προσκήνιο τελευταία το όνομα του Χριστοφή, του μεγάλου άσου της Ομόνοιας, ο οποίος έχει ξανακουστεί για το Τριφύλλι κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ο παίκτης αρέσει όντως στον Ουζουνίδη, ωστόσο στην πραγματικότητα δε βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό, μιας και αποτελεί δεδομένα μία πολύ ακριβή περίπτωση για τους Πράσινους.

Ο Κύπριος άσος έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια, κάτι που σημαίνει ότι απαιτούνται χρήματα για να αποκτηθεί, κάτι που κάνει πολύ δύσκολη έως απίθανη τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι υπάρχει μία οψιόν στο συμβόλαιό του που μπορεί να μείνει ελεύθερος και σε αυτό το ενδεχόμενο δεν αποκλείεται οι Πράσινοι όντως να δουν πιο ζεστά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για την ώρα, όμως, και με τα υπάρχοντα δεδομένα, μάλλον είναι μία ανέφικτη επιλογή, που ξαναήρθε στο προσκήνιο ενδεχομένως μετά από ενέργειες του μάνατζέρ του, ο οποίος προσπαθεί να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για το μέλλον του πελάτη του, βάζοντας στο παιχνίδι δυνατές ομάδες, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπάτζετ που τους δένει τα χέρια - "Σκασμένος" ο Λύμπε - Τρελό ποσό για μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags