Facebook Pixel Συναγερμός στον ΠΑΟΚ για τον ξένο άσο με τις "ορμές" - "Έπεσε" πάνω του ο Ίβιτς για να προλάβει την "έκρηξη"
| 2017-05-12 19:30:00

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ για τον ξένο άσο με τις "ορμές" - "Έπεσε" πάνω του ο Ίβιτς για να προλάβει την "έκρηξη"

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ για τον ξένο άσο με τις "ορμές" - "Έπεσε" πάνω του ο Ίβιτς για να προλάβει την "έκρηξη"

Προσέχουν για να… έχουν στον Δικέφαλο. Ιδιαίτερα «φροντιστήρια» σε πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή ενόψει πλέι οφ! Τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια; O SportDog έχει το παρασκήνιο...
 

Από τη Δευτέρα κιόλας, στον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προσπάθεια να… ξεχάσουν τον τελικό με την ΑΕΚ και τα… διαδοχικά πάρτι για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αφού μπροστά τους έχουν έναν ακόμα μεγάλο στόχο να πετύχουν πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η δουλειά αυτή είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ που ξεκινούν την Κυριακή και η εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να τονίζει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του αυτή την εβδομάδα την ανάγκη να παρουσιαστούν σοβαροί αλλά και… «τρελαμένοι» στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και να πάρουν τη νίκη.

Σε έναν ποδοσφαιριστή ωστόσο, τονίζεται και ένα… επιπλέον πράγμα. Να είναι ήρεμος και να προσέξει ιδιαίτερα την συμπεριφορά του εντός του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να μην δώσει την Κυριακή το δικαίωμα στον Καλογερόπουλο και στους διαιτητές των πέντε αγώνων που θα ακολουθήσουν, να του δείξουν την κόκκινη κάρτα!

Αυτός είναι ο Λέο Μάτος που το τελευταίο δίμηνο παρουσιάζεται ιδιαίτερα… νευρικός και «επιθετικός» στις προσωπικές μονομαχίες και στα μαρκαρίσματα, φτάνοντας και ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όρια της αποβολής!

Επειδή λοιπόν ο Βραζιλιάνος είναι από τους πιο πολύτιμους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς και στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ αλλά και στο… σκοράρισμα (8 γκολ έως τώρα), στην Τούμπα ούτε θέλουν να τον «χάσουν» ούτε ο Δικέφαλος του Βορρά να βρεθεί σε κάποιο από τα έξι παιχνίδια των πλέι οφ να παίζει με δέκα ποδοσφαιριστές και έτσι εφαρμόζουν το ρητό «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags