Facebook Pixel Δριμύ "κατηγορώ" ΠΑΟΚτσήδων κατά διαιτησίας, δημοσιογράφων, πολιτικών!
| 2017-05-13 14:47:00

Δριμύ "κατηγορώ" ΠΑΟΚτσήδων κατά διαιτησίας, δημοσιογράφων, πολιτικών!

Δριμύ "κατηγορώ" ΠΑΟΚτσήδων κατά διαιτησίας, δημοσιογράφων, πολιτικών!

Ευθείες "βολές" κατά του διαιτητή Καλογερόπουλου από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ, ο οποίος παίρνει θέση για την επίθεση που δέχεται ο Δικέφαλος, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι μάσκες πέφτουν. Ο «δυνάστης του ελληνικού ποδοσφαίρου», ο «δικτάκτορας που αποτελεί τροχοπέδη για την ισονομία του χώρου», αυτός που «αγόρασε τα πάντα και έγινε χαλίφης στη θέση του Χαλίφη», καλείται να δώσει το πρώτο αγώνα που κρίνει την συμμετοχή σε ομίλους champion’s league , επομένως και την εν μέρει αλλαγή του status του πανευρωπαικά , με άρχοντα της αναμέτρησης τον μπάτσο απο την Αθήνα. Αυτόν που κάποτε ανακάλυπτε πέναλτυ υπερ της ομάδας του Δημοσίου σε βουτιά του Φιμπόγκανσον στην Κομοτηνή με το σκορ στο 1-1, τον άλλοτε ανάμεσα στους 152 κατηγορούμενους για την υπόθεση Koriopolis, υπόλογο σε δίωξη για δωροδοκία-δωροληψία, αυτόν που έδωσε ρεσιτάλ στην Τρίπολη εναντίον της ομάδας που τα παπαγαλάκια προσπαθούν να πείσουν τους έτοιμους να ενστερνιστούν υπανθρωπίσκους οτι χτίζει παράγκα. Αυτόν λοιπόν επέλεξε ο νέος δυνάστης ΠΑΟΚ να σφυρίξει το ματς στην Τούμπα.

Θα πρέπει επιτέλους οι οπαδούληδες-δημοσιογραφίσκοι να συντάξουν πιο επιθετικά «σεντόνια» κατά της νέας ασπρόμαυρης παράγκας, όταν βρούνε χρόνο απο την ενασχόλησή τους είτε να βάφουν κάγκελα για να εξοικονομηθούνε μισθοί να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές στη λεωφόρο είτε τρώγοντας μπουγάτσες στη Δεκελείας τραμπουκίζοντας κόσμο για να λάβουν άδεια οικοδόμησης στα αλσάκια (δύσκολη η προσπάθεια, εδώ δεν εξαντλήσαμε τα εισιτήρια του τελικού). Πες πες πες η λάσπη μένει, ο παρατηρητής αλλάζει.

Εμείς θα απολαύσουμε το παιχνίδι με τον εξ Αθηνών εκλεκτό της νέας παράγκας και θα μειδιούμε πανηγυρίζοντας στα υπόγεια της νέας παράγκας που επιτέλους χρηματίστηκε ο Λίτσας κ ο Φακής. Καλούμε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. σε επαγρύπνηση και τον προσκαλούμε να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο στον πόλεμο και τις φυτεμένες «τύψεις» των αιώνιων νταβάδων.

ΥΓ. Ατάλαντε πρώην αθλητή και οι συν αυτώ περιοδεύοντες θίασοι που αλλάζουν κόμματα σαν πουκάμισα, δεν τιμάτε τον Π.Α.Ο.Κ. ούτε τον λαό του, τιμάτε μόνο την τσέπη σας, τα κουμπαράκια σας και τις καταθέσεις σας στις υπεράκτιες, ας είναι καλά η Siemens και η Caltsestrutsi.

43 ΧΡΟΝΙΑ Π.Σ.Φ.Π.Α.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags