Facebook Pixel Συνεργασία ΠΑΟΚ με Μπαρτσελόνα!
| 2017-05-13 14:54:00

Συνεργασία ΠΑΟΚ με Μπαρτσελόνα!

Συνεργασία ΠΑΟΚ με Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε σε ποιους τομείς ανέπτυξε συνεργασία ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης με τους "μπλαουγκράνα"!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε το paokfc.gr:

Συνέδριο και επαφές με την Μπαρτσελόνα

Ιατρική και επικοινωνία. Πρόληψη, αντιμετώπιση, αλλά και προβολή. Διότι τίποτα δεν είναι το ίδιο αν δεν παρουσιαστεί με τον σωστό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ δίνει σημασία και στους δύο τομείς και γι’ αυτό τα στελέχη του βρέθηκαν στην Βαρκελώνη.

Το σκηνικό έμοιαζε με παρουσίαση ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Η εξέδρα ήταν στημένη στα επίσημα του επιβλητικού Καμπ Νου και στις εξέδρες βρίσκονταν περίπου 3.000 κόσμος. Η βασική διαφορά ήταν πως οι θεατές δεν φορούσαν εμφανίσεις των Μπλαουγκράνα, μα κοστούμια κι ο καθένας κουβαλούσε μαζί του χρόνια εκπαίδευσης σε έναν από τους νευραλγικούς τομείς τόσο στη ζωή όσο και στα σπορ, την ιατρική.

Οι κορυφαίοι γιατροί και φυσικοθεραπευτές που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου είχαν ραντεβού στην Βαρκελώνη για το 26ο συνέδριο του Isokinetic Group και της FIFA «The Future of Football Medicine» που για το 2017 διοργανώθηκε με τη συμμετοχή της Μπαρτσελόνα.Παρών στο σημαντικό αυτό ραντεβού ήταν κι ο ΠΑΟΚ. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Μανώλης Παπακώστας κι ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής, Νέναντ Κοβάσεβιτς άφησαν για λίγο την απαιτητική καθημερινότητα της Νέας Μεσημβρίας και βρέθηκαν στη Βαρκελώνη προκειμένου να παρακολουθήσουν το συνέδριο, αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά στις δραστηριότητες. Ο Μανώλης Παπακώστας, μάλιστα, εκπροσωπόντας τον ΠΑΟΚ παρουσίασε μια ειδική εργασία για χειρουργική τεχνική σε ποδοσφαιριστές

Επαφές με την Μπαρτσελόνα

Παράλληλα με το ιατρικό συνέδριο, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε απευθείας επαφές με την Μπαρτσελόνα στον τομέα της επικοινωνίας και των Digital Media. O New Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης είχε συνάντηση με τον Head of Global Press & Communications Department της Μπαρτσελόνα,Txemi Teres.Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, τα τελευταία τρία χρόνια έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης των ψηφιακών μέσων του συλλόγου κι εκμετάλλευσης των Social Media καθιερώνοντας νέα μοντέλα οπτικής επικοινωνίας και διάδρασης με τον κόσμο της ομάδας.Έτσι, στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι οργάνωσης κι ανάπτυξης του τμήματος επικοινωνίας με τη χρήση των Digital Media που αποτελούν ένα σημαντικό… όπλο το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το marketing και το branding διαμορφώνοντας την εικόνα ενός σύγχρονου συλλόγου που θέλει να περάσει στην επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags