Facebook Pixel Αποχώρηση έκπληξη από την ΑΕΚ - «Ψήνεται» πώληση βασικού - Γι’ αυτόν έρχεται… χρυσή πρόταση!
| 2017-05-13 22:07:00

Αποχώρηση έκπληξη από την ΑΕΚ - «Ψήνεται» πώληση βασικού - Γι’ αυτόν έρχεται… χρυσή πρόταση!

Αποχώρηση έκπληξη από την ΑΕΚ - «Ψήνεται» πώληση βασικού - Γι’ αυτόν έρχεται… χρυσή πρόταση!

Ένας από τους στυλοβάτες της Ένωσης είναι πολύ πιθανό να πει «αντίο» φέρνοντας πολλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας! Διαβάστε το ποσό στο SportDog!

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται, οι άνθρωποι της ΑΕΚ φιλοδοξούν να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας και να προβούν σε ορισμένες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου η Ένωση να ενισχυθεί και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται, όλοι έχουν επικεντρωθεί στον Σέρχιο Αραούχο ψάχνοντας έναν τρόπο να τον διατηρήσουν στην Ένωση. Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν είναι ο μόνος βασικός παίκτης της ΑΕΚ που ενδέχεται να αποχωρήσει!

Συγκεκριμένα, καθόλου απίθανο δεν είναι το σενάριο της πώλησης του Γιάκομπ Γιόχανσον, κάτι που γράφτηκε σε πρόσφατα ρεπορτάζ. Ο Σουηδός είναι ένας από τους στυλοβάτες της Ένωσης τα τελευταία δυο χρόνια αφού σπανίως βγαίνει από την ενδεκάδα.

Μάλιστα, πρόσφατα κλήθηκε και στην εθνική ομάδα της χώρας του, γεγονός που ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Ο μάνατζερ του Γιόχανσον είχε «μυριστεί» από τον Ιανουάριο ότι ο πελάτης του θα είναι περιζήτητος και έτσι ήρθε σε επαφή με τη διοικούντες της ΑΕΚ, τους οποίους ενημέρωσε ότι θα φέρει προτάσεις και ζήτησε να ορίσουν τιμή πώλησης.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έθεσαν «βέτο» στην πώληση του Γιόχανσον, αλλά όρισαν ως τιμή τα 3-3,5 εκατομμύρια τουλάχιστον. Αφενός πρόκειται για ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, αφετέρου σε καμία περίπτωση απαγορευτικό για τον Σουηδό, που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει εάν φέρει πρόταση που ικανοποιεί την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags