Facebook Pixel Ψυχάρα ο Πρίντεζης - Δήλωση για το μέλλον του στον Ολυμπιακό!
| 2017-05-14 08:54:00

Ψυχάρα ο Πρίντεζης - Δήλωση για το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Ψυχάρα ο Πρίντεζης - Δήλωση για το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Ξεκάθαρος για την συνέχεια της καριέρας του εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Documento" και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θέλει να μείνει και να κλείσει την καριέρα του στους Ερυθρόλευκους!

«Ελπίζω ότι θα μείνω στον Πειραιά και θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Είμαι υποχρεωμένος να εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα, αλλά δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγω», τόνισε ο 32χρονος άσος.

Όσο για τον ημιτελικό και το αν η καλή παράδοση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ σε Final Four παίζει ρόλο, είπε: «Απορρίπτω αυτήν τη θεωρία. Αντιμετωπίζω την ΤΣΣΚΑ με τεράστιο σεβασμό, ιδίως τώρα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έπαιξε ίσως το ωραιότερο μπάσκετ πέρυσι στο Βερολίνο. Ίσως ήμασταν πιο τυχεροί όταν τη νικήσαμε. Είναι έμπειρη ομάδα και ασφαλώς θα αισθάνεται πιο άνετα από τη στιγμή που κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο».

Μάλιστα παραχωρεί τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. «Η ΤΣΣΚΑ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον δικό μας ημιτελικό και η Φενέρ, μάλλον, για τον τίτλο. Και το δικό μας ταβάνι, όμως, βρίσκεται ψηλά. Είμαστε ομάδα ενστίκτου, ικανοί να νικήσουμε οποιονδήποτε στην καλή μας μέρα. Ή και να χάσουμε από οποιονδήποτε», είπε.

Τέλος, για το αν φοβάται πιθανή εύνοια της ΤΣΣΚΑ από τη διαιτησία, δήλωσε: «Ειλικρινά, δεν έχω ασχοληθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο στην καριέρα μου με διαιτητές. Ούτε πιστεύω σε τέτοιες θεωρίες. Εάν πιστέψεις ότι έχασες ένα ματς εξαιτίας της διαιτησίας δεν θα μάθεις ποτέ από τα λάθη σου και δεν θα γίνεις ποτέ καλύτερος». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags