Facebook Pixel Παιχνίδι με Μπάρτσα και Λίβερπουλ
| 2017-05-14 12:18:00

Παιχνίδι με Μπάρτσα και Λίβερπουλ

Παιχνίδι με Μπάρτσα και Λίβερπουλ

Αμείωτο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο σημερινό Κυριακάτικο κουπόνι. Βγαίνουν «δυνατά» σημεία σε Primera Division, Premier League, Ligue 1 και Serie A.
 

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ

Καθόρισε τον... πρωταθλητή η Γουέστ Χαμ, αφού η νίκη της με 1-0 επί της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι ουσιαστικά έδωσε τον τίτλο στην Τσέλσι. Τα «σφυριά» προσπαθούν να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα και αγνοούν την ήττα επί πέντε αγωνιστικές (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες), ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια διατήρησαν απαραβίαστη την εστία τους. Πάντως, οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες τόσο από τους οπαδούς όσο και από τη διοίκηση και το αξιοπρεπές... φινάλε μάλλον δεν θα σταθεί αρκετό για να διατηρηθεί στο πόστο του ο προπονητής Σλάβεν Μπίλιτς. Η προσπάθεια της Λίβερπουλ για μία θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ώστε να αγωνιστεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, δέχτηκε πλήγμα, έπειτα από το 0-0 με τη Σαουθάμπτον. Οι «ρεντς» δεν κατάφεραν να φτιάξουν πολλές φάσεις απέναντι σε μια καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα, ενώ «μοιραίος παίκτης» στάθηκε ο Μίλνερ, ο οποίος έχασε πέναλτι. Πάντως, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εξακολουθεί να ορίζει η ίδια την τύχη της, καθώς εφόσον κερδίσει στα δύο παιχνίδια που της απομένουν, θα τερματίσει - στη χειρότερη περίπτωση - τέταρτη. Tι ποντάρουμε; Άμεσο βαθμολογικό κίνητρο έχει μόνο η Λίβερπουλ, ωστόσο η Γουέστ Χαμ έχει βελτιωθεί στην άμυνα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και όπως απέδειξε με την Τότεναμ, δεν προτίθεται να κάνει... χάρες. Κοντράρουμε το φαβορί.

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 1Χ Δ.Ε (2.23)


Σαμπντόρια - Κιέβο Βερόνα

Γνώρισε πολύ βαριά ήττα με το αδιανόητο 7-3 από την ισχυρή Λάτσιο στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής η Σαμπντόρια. Παραμένει στην 10η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ενώ αγνοεί τη χαρά της νίκης στα 5 πρόσφατα ματς που έχει δώσει, καθώς μετράει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Ο κόουτς Τζαμπάολο δεν ήταν όπως είναι φυσικό ευχαριστημένος με το διασυρμό που υπέστη η ομάδα του και ζήτησε από τους παίκτες του να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο σημερινό εντός κόντρα στην Κιέβο προς τέρψιν των οπαδών. Αμφίτερμα στα 11 από τα 14 πρόσφατα παιχνίδια των «μπλουτσερκιάτι» στο πρωτάθλημα. Κόλλησε στην ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην υποβιβασμένη Παλέρμο στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής η Κιέβο και θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη από το βαθμό που πήρε. Στο πρώτο ημίχρονο δε σημειώθηκε κάποιο τέρμα σ' έναν κατά γενική ομολογία βαρετό και αρκετά νωχελικό αγώνα. Στο δεύτερο 45λεπτο ανέβηκε ο ρυθμός και απέκτησε προβάδισμα στο 67' της αναμέτρησης χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πελισιέ. Η ισοφάριση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το φινάλε, με τον κόουτς Μαράν να δηλώνει πως θέλει από τους παίκτες του να ολοκληρώσουν τη φετινή χρονιά με όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στα 3 ματς που απομένουν. Over 2,5 τα 9 από τα 12 πρόσφατα παιχνίδια των «κλιβένσι» στο πρωτάθλημα. Τι κρατάμε; Η Σαμπντόρια θέλει να ξεπλύνει την ντροπή του 7-3 της περασμένης αγωνιστικής από τη Λάτσιο και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ η Κιέβο δείχνει γενικά νωχελική στα τελευταία ματς περιμένοντας απλά να τελειώσει η φετινή σεζόν. Προβάδισμα νίκης στους ανώτερους «μπλουτσερκιάτι», επιλογή ο άσος.

Σαμπντόρια - Κιέβο Βερόνα 1 (2.00)


Λας Πάλμας - Μπαρτσελόνα

Η νύχτα με τη μέρα… Δεν θυμίζει διόλου την εξαιρετική ομάδα του πρώτου γύρου η Λας Πάλμας, αφού από τη στιγμή που βρέθηκε στο όριο των 35 πόντων και εξασφάλισε ότι δεν θα κινδυνεύσει, το έριξε στο… σορολόπ! Δεν είναι τυχαίο πως πανηγύρισε μόλις ένα «τρίποντο» στις 8 πιο πρόσφατες αγωνιστικές (1-1-6). Τελευταίο «ατόπημα» η ήττα με 1-0 στο Χιχόν από την τοπική Σπόρτινγκ .Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 4-1 (εντός έδρας), προσπέρασε το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ η Μπαρτσελόνα και πανηγύρισε το 5ο συνεχόμενο «τρίποντό» της. Μπήκε μπροστά στο 21’, αλλά αγχώθηκε στο 32’, όταν ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι: τη λύση έδωσε ο Μέσι, ο οποίος επανάφερε τις καρδιές άπαντων στις θέσεις τους στο 45’. Από ‘κει και πέρα, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Βέβαια, εξακολουθεί να περιμένει μια ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης για να της «κλέψει» τον τίτλο. Να σημειωθεί πως έχει να χάσει από τη Λας Πάλμας εδώ και 31 χρόνια: 7-4-0 έκτοτε και στις δύο έδρες! Στο φινάλε του πρωταθλήματος υποδέχεται την Έϊμπαρ. Τι κρατάμε; Η λογική λέει ότι η Μπαρτσελόνα θα αποφύγει εύκολα το εμπόδιο της Λας Πάλμας, η οποία βρίσκεται σε πτωτική πορεία και θα παίξει μόνο για την τιμή των όπλων. Οι γηπεδούχοι πάντως διαθέτουν περίσσιες δημιουργικές αρετές και πορεύονται με επιθετική νοοτροπία: θα δημιουργήσουν ρήγματα σε αυτή την άμυνα της Μπάρτσα.

Λας Πάλμας – Μπαρτσελόνα G/G+over 3,5 (1.83)


Καέν - Ρεν

Μια νίκη σήμερα θα φέρει την Καέν πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην παραμονή της. Φαίνεται να ελέγχει την κατάσταση μετά το 1-0 που πέτυχε στην Τουλούζ. Ηταν μια νίκη που έδωσε τέλος σε ένα κακό σερί 8 αγώνων με δύο μόλις ισοπαλίες που την έριξε στις τελευταίες θέσεις. Παρουσιάστηκε πιο σοβαρή από κάθε άλλη φορά τον τελευταίο καιρό ενώ είχε και σύμμαχο την τύχη αφού ο πορτιέρο της έκανε δύο αποκρούσεις χωρίς να το θέλει. Η επίθεση περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει και με κεφαλιά ψαράκι ο Κροάτης στράικερ Σαντίνι πέτυχε το χρυσό γκολ στο 58’. Ολο το βάρος πέφτει στο σημερινό ματς αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει στην Παρί και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει εκεί βαθμούς. Με 2 νίκες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές σταθεροποιήθηκε στη δέκατη θέση η Ρεν και απ’ ότι φαίνεται δύσκολα θα τη χάσει ενώ προσπαθεί να πλησιάσει την 7η που ήταν ο τελευταίος στόχος του Γκουρκίφ. Η τελευταία της νίκη ήταν το 1-0 επί της Μονπελιέ. Ο προπονητής της παραδέχεται ότι οι περισσότεροι παίκτες του έχουν ξεμείνει από δυνάμεις και γι αυτό το λόγο κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Στο τελευταίο που έδωσε εκτός έδρας έχασε σε ουδέτερο γήπεδο με 1-0 από την Μπαστιά. Τι παίζουμε; Ο άσος δέχεται ισχυρές πιέσεις από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας που άνοιξε στο 2,10. Εχει υποχωρήσει κοντά στο 1,80 και είναι το τελευταίο ανάχωμα στο οποίο μπορούμε να κάνουμε κάποιο σκόντο και να τον δεχθούμε.

Καέν - Ρεν 1 (1.85)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags