Facebook Pixel Καυτές οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Τι ανακοινώνει ο Ιβάν που θα προκαλέσει μεγάλο "σεισμό" στη Θεσσαλονίκη
| 2017-05-14 23:30:00

Καυτές οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Τι ανακοινώνει ο Ιβάν που θα προκαλέσει μεγάλο "σεισμό" στη Θεσσαλονίκη

Καυτές οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Τι ανακοινώνει ο Ιβάν που θα προκαλέσει μεγάλο "σεισμό" στη Θεσσαλονίκη

Έτοιμος να ρίξει "βόμβες" και να ...τρελάνει τους οπαδούς του Δικεφάλου είναι ο Σαββίδης – Πότε και πού θα προχωρήσει σε εξαγγελίες-φωτιά για την ομάδα; Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ!

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε μέσα στην εβδομάδα γνωστό πως ο Ιβάν Σαββίδης θα συγκαλέσει άμεσα γενική συνέλευση των μετόχων "για να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας και ενδυνάμωσης του Συλλόγου".

Το τι ακριβώς θα ανακοινώσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και το ακριβές ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, μέχρι στιγμής το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως αυτά που θα πει στη γενική συνέλευση αυτοπροσώπως, με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΑΕ την οποία έχει από τις 17 Οκτωβρίου, θα αφορούν τρεις άξονες.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την περαιτέρω ενίσχυση του "ασπρόμαυρου" ρόστερ με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ποιότητα στον Δικέαφαλο του Βορρά, σε θέσεις όπου έχει διαπιστωθεί αδυναμία από τους Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ, με σκοπό ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει και να κατακτήσει τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα.

Ο δεύτερος, αφορά την αναδιάρθρωση των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, για τη λειτουργία και την ανάπτυξη των οποίων ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να βάλει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Φέτος, για τα τμήματα υποδομής και το δίκτυο των ακαδημιών που συνεργάζονται με τους ασπρόμαυρους, το μπάτζετ έφτασε τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, ο Σαββίδης έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τους συνεργάτες του πως θέλει μεγαλύτερο αποτέλεσμα και στόχος του δεν είναι απλά ο ΠΑΟΚ να εκπαιδεύει νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά να παράγει πρωτοκλασάτους παίκτες για την πρώτη ομάδα.

Ο τρίτος και σημαντικότερος άξονας, αφορά την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας, που είναι ο νέος μεγάλος στόχος του Σαββίδη μετά την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο.

Όπως έχει πει, άλλωστε, πολλές φορές στους συνεργάτες του, μία μεγάλη ομάδα χρειάζεται και ένα υπερσύγχρονο γήπεδο. Το θέμα αυτό έχει, βέβαια, πολλές παραμέτρους αλλά και αντικειμενικές δυσκολίες, όμως ο Σαββίδης έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει το νέο γήπεδο να χτιστεί εκεί που χτυπάει η …καρδιά του ΠΑΟΚ, δηλαδή στην Τούμπα.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως αυτή η γενική συνέλευση, εκτός από το ότι θα έχει …ιστορική σημασία αφού για πρώτη φορά θα είναι παρών ο Ιβάν Σαββίδης, ούτε θα έχει διάρκεια λίγων λεπτών όπως οι προηγούμενες ούτε θα είναι …τυπικής σημασίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags