Facebook Pixel Ανατροπή με παίκτη του Ολυμπιακού - "Εγώ δε μένω στην ομάδα" - "Ζημιά" εκατομμυρίων
| 2017-05-15 00:22:00

Ανατροπή με παίκτη του Ολυμπιακού - "Εγώ δε μένω στην ομάδα" - "Ζημιά" εκατομμυρίων

Ανατροπή με παίκτη του Ολυμπιακού - "Εγώ δε μένω στην ομάδα" - "Ζημιά" εκατομμυρίων

Χάλασε το deal που είχαν κλείσει οι Πειραιώτες και μαζί… έγιναν καπνός και τα λεφτά που θα έβαζαν στα ταμεία τους για τη μεταγραφή!

Η Χαλ, μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλλας, υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να μείνει εκεί, καθώς στην συμφωνία των Άγγλων με τον Ολυμπιακό, υπήρχε όρος να μείνει η ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το deal ήταν κλεισμένο και τα λεφτά πολλά (περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ), ωστόσο πλέον δεν ισχύει και μάλλον αναζητείται νέος… αγοραστής για τον Νορβηγό μπακ, καθώς στις δηλώσεις του δεν φαίνεται πρόθυμος να γυρίσει στο Λιμάνι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Nettavisen: "Τα πράγματα ήταν πολύ... ήσυχα μετά το ματς. Κανείς δεν είπε κάτι. Ήταν τέτοια η απογοήτευση και η στεναχώρια... Για μένα τα δεδομένα είναι απλά. Δεν μένω στην Χαλ και θα δούμε για το μέλλον μου. Δεν μπορώ να μείνω διότι υπάρχει οψιόν αγοράς μόνο εάν έμενε στην Πρέμιερ. Προσπάθησα πολύ.

Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα γίνει μία κουβέντα για το που θα βρίσκομαι από το καλοκαίρι και μετά. Προσωπικά στεναχωριέμαι διότι θεωρώ πως θα μπορούσα να είχα βοηθήσει πιο πολύ. Είχα και προβλήματα ετοιμότητας λόγω τραυματισμών. Αφότου ανέλαβε ο Μάρκο Σίλβα ένιωθα πως η ομάδα πήγαινε καλά αλλά τελικά δεν έγινε αυτό που θέλαμε όλοι. Είναι πολύ απλά μία εξαιρετικά δύσκολη και στενάχωρη μέρα. Είναι δύσκολο να την περιγράψεις σωστά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags