Facebook Pixel Με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ στα σκουπίδια πέταξε το κύπελλο του
| 2017-05-15 09:20:00

Με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ στα σκουπίδια πέταξε το κύπελλο του

Με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ στα σκουπίδια πέταξε το κύπελλο του

Από κανέναν ΠΑΟΚ δεν πήρε καμία ρεβάνς η ΑΕΚ που ήταν ομαδάρα μέσα στην Τούμπα και της άξιζε τουλάχιστον ένα 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Ούτε ο προβληματικός ΠΑΟΚ με την ήττα έδρας 1-0 υπονόμευσε ηθικά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Αυτά είναι για το καφενείο.
Ο ποδοσφαιρικός παρατηρητής απλά σημειώνει το ολοφάνερο γεγονός που βγάζει μάτια. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμα ομάδα ράτσας. Γιατί; Πέταξε μόνος του στα σκουπίδια το κύπελλο που κέρδισε στον Βόλο.

Στην μπάλα δεν λέει τίποτα μια νίκη. Ένα πρωτάθλημα. Ένα κύπελλο. Η ζωή δεν είναι μια στιγμή μονάχα. Αυτό που λέει στη μπάλα, αλλά και στη ζωή την ίδια, είναι η ικανότητα να διαχειρίζεσαι την επιτυχία. Το αποτέλεσμα της επιτυχίας. Τη διάκριση που κατάφερε, όπως ο ΠΑΟΚ με το κύπελλο, τον πρώτο τίτλολο επί εποχής Ιβάν Σαββίδη.

Ένας ΠΑΟΚ από τα παλιά εμφανίστηκε στο πρώτο ματς των μπαράζ του πρωταθλήματος. Ένας ΠΑΟΚ αγνώριστος, χαλαρός, σχεδόν αδιάφορος επέτρεψε στην ΑΕΚ να του δώσει χοντρό ξύλο.

Πήρε το κύπελλο μια εβδομάδα πριν ο ΠΑΟΚ αλλά δεν πήγε και ταμείο να εισπράξει. Γιατί; Είναι ακόμα ανώριμος, με συμπεριφορά πειρατή, δεν έχει χωνέψει ότι έχει όλες τις δυνατότητες να κυκλοφορεί πρώτο τραπέζι πίστα. Δεν έχει χωνέψει ο ΠΑΟΚ ότι έγινε ισοϋψής και ισόβαρος με τις τρεις ομάδες του τέως ΠΟΚ.

Το έγκλημα του Μανόλο Χιμένεθ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags