Facebook Pixel Φούντωσαν φήμες για Έλληνα άσο και Ολυμπιακό - Toν φέρνει ο Μαρινάκης, "τρώει" τον Ανσαριφάρντ;
| 2017-05-15 11:30:00

Φούντωσαν φήμες για Έλληνα άσο και Ολυμπιακό - Toν φέρνει ο Μαρινάκης, "τρώει" τον Ανσαριφάρντ;

Φούντωσαν φήμες για Έλληνα άσο και Ολυμπιακό - Toν φέρνει ο Μαρινάκης, "τρώει" τον Ανσαριφάρντ;

Ποιος διεθνής, που αγωνίζεται εκτός συνόρων, βρίσκεται κοντά στους πρωταθλητές; Τι μπορεί να συμβεί εάν πιάσει Λιμάνι και ποιος «ερυθρόλευκος» έχει αρχίσει να ...τρέμει!

Φουντώνει πάλι η παραφιλολογία σχετικά με το μέλλον του Απόστολου Βέλλιου και των πιθανοτήτων να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, καθώς μάλιστα, ο παίκτης βρίσκεται τις μέρες αυτές στην Αθήνα, έχοντας ξεκινήσει τις διακοπές του.

Πάντως, σε αντίθεση με τα βρετανικά ΜΜΕ, που αγωνιούν σχετικά με το μέλλον του, ο ίδιος δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα, αν και όπως δηλώνει, μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο να γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας και να έρθει να παίξει για λογαριασμό των πρωταθλητών.

Αλλωστε, είναι γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης κρατά το μαχαίρι και το πεπόνι στην υπόθεση αυτή, μια και ελέγχει διοικητικά και οικονομικά τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ο 25χρονος επιθετικός.

Οπότε από την τελική απόφαση του διοικητικού ηγέτη των πρωταθλητών θα κριθεί και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Εκείνο που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι το ποιος θα αναλάβει το χρίσμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς και οι προθέσεις του σχετικά με τη διαμόρφωση του παζλ της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών.

Τα σενάρια, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι δύο. Αν ζητήσει πρωτοκλασάτο ξένο επιθετικό ο νέος προπονητής για να στελεχώσει το ρόστερ και με δεδομένο πως θα παραμείνει στην ομάδα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, τότε το πιθανότερο είναι να παραμείνει κάτοικος εξωτερικού ο Βέλλιος. Θα συνεχίσει την καριέρα του είτε στη Νότιγχαμ είτε σε άλλη ομάδα ως δανεικός, καθώς μάλιστα αρκετοί σύλλογοι από την Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Δανία τον έχουν στο στόχαστρο.

Σε μια δευτερη περίπτωση, όμως, αν η άποψη του νέου προπονητή είναι να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τη θέση του βασικού σέντερ φορ της ομάδας, τότε ο Βέλλιος θα πιάσει Λιμάνι. Με τον Ανσαριφάρντ θα παλεύουν για την 11άδα, ενώ θα υπάρχει στην ομάδα και τρίτος επιθετικός για μεγαλύτερο βάθος και επιπλέον επιλογές στο ροτέισον...

Εως τότε και μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, το μόνο δεδομένο είναι πως ο Βέλλιος θα είναι υποχρεωμένος να δώσει το "παρών" στην επανέναρξη των υποχρεώσεων της Φόρεστ, στα τέλη Ιουνίου...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags