Facebook Pixel Πωρωτικά λόγια Χιμένεθ - Έτσι "έφτιαξε" τους παίκτες του πριν βγουν στην Τούμπα!
| 2017-05-15 13:50:00

Πωρωτικά λόγια Χιμένεθ - Έτσι "έφτιαξε" τους παίκτες του πριν βγουν στην Τούμπα!

Πωρωτικά λόγια Χιμένεθ - Έτσι "έφτιαξε" τους παίκτες του πριν βγουν στην Τούμπα!

Μάστερ στην ψυχολογία ο Μανόλο Χιμένεθ!

Με μια πωρωτική ομίλια στα αποδυτήρια ο Ισπανός προπονητής "έφτιαξε" τους ΑΕΚτζήδες, κάτι που φάνηκε τελικά στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, αφού οι Κιτρινόμαυροι έφυγαν με σπουδαίο διπλό.

"Όταν ήρθα στην ομάδα ήμασταν πίσω από την Ξάνθη, τα Γιάννενα, τον Πανιώνιο και σε πολύ κακή κατάσταση. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί, ανατρέψαμε την κατάσταση και αν είχαμε ακόμα ένα δύο ματς θα μπορούσαμε να είμαστε η πρωταθλήτρια ομάδα του δεύτερου γύρου. Και αν δεν το καταφέραμε, φταίω εγώ γιατί επηρεαστήκαμε και είχαμε το μυαλό μας στον τελικό του Κυπέλλου.

Σας λέω όμως ότι ο πραγματικός τελικός είναι σήμερα (σ.σ. Κυριακή). Πρέπει να μπείτε στο γήπεδο και να τα δώσετε όλα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Θέλω να σας ακούσω, θέλω να αντιδράσετε, αν διαφωνείτε. Και όποιος νιώθει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί, να βγει τώρα έξω από την αίθουσα.

Γνωρίζετε την άποψή μου για εσάς την οποία και την έχω μεταφέρει στη διοίκηση. Γνωρίζετε πόσο καλούς παίκτες σας θεωρώ. Για αυτό σήμερα θέλω να τα δω όλα μαζί" ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags