Facebook Pixel Τελειώνει του προπονητή - Φουλ για όνομα-βόμβα – Δύο οι πρώτες εναλλακτικές - Ρεπορτάζ με ονόματα!
| 2017-05-15 13:45:00

Τελειώνει του προπονητή - Φουλ για όνομα-βόμβα – Δύο οι πρώτες εναλλακτικές - Ρεπορτάζ με ονόματα!

Τελειώνει του προπονητή - Φουλ για όνομα-βόμβα – Δύο οι πρώτες εναλλακτικές - Ρεπορτάζ με ονόματα!

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι Πειραιώτες για να φέρουν τον νέο κόουτς! Κάτω από άκρα μυστικότητα οι επαφές για κορυφαίο τεχνικό! Διαβάστε τις τελευταίες καυτές εξελίξεις... 

Πολλές είναι προτάσεις προπονητών που έχουν φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες, ωστόσο στο Λιμάνι φαίνεται πως έχουν στοχεύσει σε μία συγκεκριμένη περίπτωση κόουτς από το πάνω ράφι, έχοντας ως εναλλακτικές 1-2 πιο προσιτές επιλογές.

Όπως λέγεται, οι Πειραιώτες φαίνεται ότι παλεύουν για να φέρουν στην Ελλάδα έναν προπονητή με σοβαρό βιογραφικό και γι’ αυτό καθυστερούν να πάρουν την τελική απόφαση για τον "εκλεκτό" του "ερυθρόλευκου" πάγκου.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και έχουν καταφέρει να μη διαρρεύσει τίποτα σχετικά με τον τεχνικό που έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Αν, πάντως, δεν καταφέρουν να κάνουν το deal με αυτή την περίπτωση το αμέσως επόμενο διάστημα, τότε εκτιμάται ότι θα ενεργοποιήσουν κάποιες από τις εναλλακτικές που έχουν έτοιμες.

Σε αυτές υπάρχει πάντα η περίπτωση του Τάκη Λεμονή, αλλά και του Τόμας Κρίστιανσεν του ΑΠΟΕΛ, ενώ φαίνεται να έχει "καεί" οριστικά η επιλογή του Ρασβάν Λουτσέσκου, καθώς υπάρχει η άποψη ότι αν οι Πειραιώτες επιλέξουν λύση προπονητή από το εσωτερικό, τότε θα δώσουν τα σκήπτρα στον "Sir Τakis".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φούντωσαν φήμες για Έλληνα παικταρά - Toν φέρνει ο Μαρινάκης, "τρώει" τον Καρίμ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags